Πιο σύγχρονα από ποτέ τα νέα Subaru

Όποιος μένει στάσιμος, καταλήγει να οπισθοδρομεί. Ρήση βγαλμένη από ιστορικά γεγονότα και απλή λογική, την οποία πλέον δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει. Ούτε καν οι πιο παραδοσιακοί, σαν τη Subaru.

Δείτε ακόμα: Το αλησμόνητο Subaru Impreza του Colin McRae

Για χρόνια η φίρμα από το Φούτζι, αλλά και γενικότερα οι Ιάπωνες κατασκευαστές, επέμεναν στη δική τους φιλοσοφία. Mazda και Toyota για παράδειγμα, ακόμα ανθίστανται στην ευρεία χρήση τούρμπο. Η Subaru από τη μεριά της, πάντα πρέσβευε το δόγμα «πάνω από όλα η ουσία». Τα μοντέλα της δεν ήταν ποτέ τα πιο όμορφα ή αυτά με το πιο ποιοτικό εσωτερικό, αλλά ήξερες ότι πάνε -τα υπερτροφοδοτούμενα- και δεν σπάνε, δεν χαλάνε. Εν έτει 2020 όμως, και ενόσω θες να πουλάς σε Βόρειο Αμερική -πρωτίστως- και Ευρώπη -δευτερευόντως και πιο δύσκολα-, θα πρέπει να προσαρμόζεσαι στις επιταγές της εποχής.

Δείτε επίσης: Τουλάχιστον 400 άλογα για το νέο Subaru WRX STI

Ταμπλό με οθόνη αφής 11,6 ιντσών και πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενδεχομένως να μην περίμενε σχεδόν κανείς από αυτοκίνητο των «Πλειάδων». Πλέον είναι πραγματικότητα, χάρις στις φωτογραφίες του Creative Trend που απεικονίζουν την καμπίνα των νέων WRX και Levorg! Τα δυο μοντέλα αναμένεται να παρουσιαστούν στα τέλη του τρέχοντος έτους – αρχές του επόμενου και θα αποτελέσουν το πρώτο κύμα, από μια σειρά ανανεώσεων για την γκάμα της Subaru. Στο ίδιο πλαίσιο και ο επερχόμενος downsized boxer, για τον οποίο μπορείτε να διαβάσετε πλήρες ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης: Γνωρίζετε ότι η Subaru έχει περάσει από την F1;

Εκτός της εντυπωσιακής εμφάνισης, τα νέα WRX/Levorg θα διαθέτουν πλήρες πακέτο συνδεσιμότητας (Apple CarPlay, Android Auto και Amazon Alexa) και συστημάτων ασφαλείας (αυτόματο φρενάρισμα, ενεργό cruise control, αναγνώριση πεζών κλπ).

Get it on Google Play Download on the App Store