Πήρε Lamborghini με το επίδομα του κορωνοϊού!

Ένας Αμερικανός είδε την πανδημία του κορωνοϊού ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εκτινάξει τον τραπεζικό του λογαριασμό, τη στιγμή που ο περισσότερος κόσμος ματώνει οικονομικά λόγω συνεπειών COVID-19. Μέσα σε όλα, αγόρασε και μια ολοκαίνουργια Lamborghini Huracan.

Δείτε ακόμα: Οδηγός Lambo: «Έτρεχα για να κάνω τεστ κορωνοϊού»

Ο David T. Hines έκανε ίσως το «κόλπο της χρονιάς», συγκεντρώνοντας 3,9 εκατομμύρια δολάρια ως επιδότηση για τον κορωνοϊό! Κατέθεσε μια σειρά από έγγραφα και αιτήσεις, που αφορούσαν βοήθεια επιχειρήσεων από το κράτος λόγω πανδημίας. Ο Hines εξάντλησε την εφευρετικότητά του, παρουσιάζοντας καταστήματα που είχαν ήδη κλείσει ή βρίσκονταν στα όρια της χρεοκοπίας, άυλες offshore, ακόμα και ανύπαρκτες επιχειρήσεις, ως πληττόμενες από τις οικονομικές συνέπειες του lockdown! Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να αποσπάσει κοντά στα 4 εκατ. δολάρια, τα οποία πιστώθηκαν στους υποτιθεμένους λογαριασμούς των επιχειρήσεων. Πίσω από τους οποίους, φυσικά βρισκόταν ο κομπιναδόρος μας.

Αυτό που δεν ήξερε ο Hines είναι ότι αυτά τα χρήματα, είναι «μαρκαρισμένα». Κατατίθενται δηλαδή με μόνο σκοπό την ενίσχυση του επιχειρείν και παρακολουθούνται. Όταν ο 29χρονος αποφάσισε να αρχίσει τις «εξωσχολικές» αγορές (ρούχα, κοσμήματα και τα συναφή), χτύπησε συναγερμός στις οικονομικές υπηρεσίες των Η.Π.Α. Ένας συναγερμός που σήμανε, κυρίως, λόγω 318.000 που αφαιρέθηκαν μονομιάς. Και κατέληξαν σε μια αντιπροσωπεία Lamborghini, στη Φλόριντα!

Διαβάστε επίσης: Πώς κρατιέται Lamborghini Huracan με 303.000 χλμ.;

Ο αθεόφοβος «εντερπερνέρ», από τα πρώτα πράγματα που έκανε με τα χρήματα που αποκόμισε παράνομα, ήταν να αγοράσει μια ολοκαίνουργια Huracan EVO. Και μάλιστα με μπόλικο έξτρα εξοπλισμό, καθότι η Huracan στις Η.Π.Α.  ξεκινάει από τις 264.000 δολάρια. Οι αρχές δεν δυσκολεύτηκαν να τον εντοπίσουν, καθώς έδωσε το πραγματικό του όνομα για να αγοράσει το ιταλικό supercar. Το οποίο δημεύτηκε, μαζί με τα εναπομείναντα 3,4 εκατομμύρια.

Get it on Google Play Download on the App Store