Οδηγός Lambo: «Έτρεχα για να κάνω τεστ κορωνοϊού»

Έχουμε ακούσει δικαιολογίες και δικαιολογίες από άτομα που επιχείρησαν να παραβιάσουν τα μέτρα περιορισμού, αλλά το ευφάνταστο ενός Αυστραλού οδηγού Lamborghini θέλει κορνίζωμα.

Δείτε ακόμα: Τελικές με Volvo C70 T5 και παραλίγο «μπαμ» (+video)

Το όριο ταχύτητας στον αυτοκινητόδρομο Μ4 στο Lidcombe, δυτικά του Σίδνεϊ, είναι 90 χλμ./ώρα. Ο οδηγός ενός «μαινόμενου ταύρου» (τα αυστραλιανά μέσα δεν αποσαφηνίζουν το μοντέλο) κινείτο με 160 χλμ./ώρα, τη στιγμή που τον «τσίμπησε» το ραντάρ της τροχαίας. Τίποτα πρωτότυπο ως εδώ, μια κλασική παράβαση υπερβολικής ταχύτητας. Όταν η τροχαία τον σταμάτησε για τα δέοντα άρχισαν τα ωραία. Ο Αυστραλός αιτιολόγησε το ότι πήγαινε με 70 χλμ./ώρα πάνω από το όριο, λέγοντας πως βιαζόταν να πάει στο νοσοκομείο και να κάνει τεστ για τον κορωνοϊό!

Διαβάστε επίσης: Πώς φροντίζουμε το αυτοκίνητο σε καραντίνα

Οι αστυνομικοί δεν πείστηκαν μεν, αλλά φρόντισαν να εξασφαλίσουν κάθε ενδεχόμενο. Βεβαίωσαν το ανάλογο πρόστιμο, αφαίρεσαν δίπλωμα και πινακίδες, αλλά μετέφεραν τον 35χρονο σε νοσοκομείο αναφοράς για να υποβληθεί σε εξετάσεις για τον COVID-19. Αμέσως μετά το πέρας τους, τέθηκε σε καραντίνα δίχως να αναφέρεται αν είναι θετικός ή όχι στον ιό.

Get it on Google Play Download on the App Store