Πήρε την Corvette πελάτη και έκανε κόντρες (+video)

Η σχέση συνεργείου – πελάτη είναι πολύ εύθραυστη. Μια ανορθογραφία στην αντιμετώπιση του δεύτερου μπορεί να είναι αρκετή, ώστε ο καταναλωτής να μην αγοράσει ξανά αυτοκίνητο από την ίδια μάρκα και να δημιουργήσει προβλήματα εμπιστοσύνης γενικότερα, μεταξύ των κατόχων μοντέλων της.

Ο μηχανικός ενός εξουσιοδοτημένου επισκευαστή Corvette, στο Fremont, σίγουρα έπληξε σοβαρά το κύρος και τη φερεγγυότητα του καταστήματος, όταν αποφάσισε να «ελέγξει» μια C8 κάνοντας κόντρες και σφήνες μέσα στην κίνηση! Ο ανεύθυνος τεχνικός ενεπλάκη σε «οδομαχία» με ένα Dodge Charger (τουλάχιστον R/T ή HEMI, για να το κυνηγάει η ‘Vette), μέρα μεσημέρι και εν ώρα αιχμής, φτάνοντας μέχρι τα 238 χλμ./ώρα (148 μίλια/ώρα).

Αυτό που δεν γνώριζε, ήταν ότι το αυτοκίνητο διέθετε το Performance Data Recorder. Ένα σύστημα τηλεμετρίας, που καταγράφει τα πάντα και χρησιμοποιεί κάμερα υψηλής ανάλυσης, με σκοπό την εξέταση οδηγικών δεδομένων από την πίστα. Βέβαια, όπως αποδεικνύεται, το PDR λειτουργεί εξαιρετικά και ως «κάμερα παρακολούθησης νταντάς», αποτυπώνοντας με πάσα λεπτομέρεια τις ενέργειες του «Fast and Furious» μηχανικού.

Αφού είδε τι έγινε, ο κάτοχος του αυτοκίνητου αναμενόμενα ζήτησε εξηγήσεις. Η αντιπροσωπεία του προσέφερε πακέτο εξωτερικής φροντίδας ύψος 500 δολαρίων, όμως επειδή το αυτοκίνητο είναι ολοκαίνουργιο, δεν το χρειάζεται. Οπότε οι διαπραγματεύσεις κατέληξαν σε επέκταση της εγγύησης.

Fremont Chevrolet technician races C8 through traffic at 147MPH from IdiotsInCars

Get it on Google Play Download on the App Store