Πωλείται Batmobile για «σκοτεινές» βόλτες

Για πολλούς σινεφίλ, ο Michael Keaton είναι ο καλύτερος κινηματογραφικός Batman. Ο Αμερικανός ηθοποιός φόρεσε την κάπα και μάσκα του «Σκοτεινού Ιππότη» το 1989, για τις ανάγκες της ομώνυμης ταινίας του Tim Burton. Στο ίδιο φιλμ, πρωταγωνιστεί το -κατά συντριπτική πλειοψηφία απόψεων- καλύτερο Batmobile όλων των εποχών.

Δείτε ακόμα: Πόσο κοστίζει να φτιάξεις το δικό σου KITT;

Ένα κατάμαυρο και απίστευτα απειλητικό αυτοκίνητο, με τα χαρακτηριστικά κίτρινα φώτα χαμηλά στο εμπρός μέρος, τα ακόμα πιο έντονα φτερά νυχτερίδας στο πίσω και φυσικά, το «φλογοβόλο» στο μέσο αυτού. Στην ταινία, το τετράτροχο του προστάτη του Γκόθαμ κινείται από κινητήρα αεροσκάφους, ένα στοιχείο που καθορίζει εν πολλοίς και τον άκρατα εντυπωσιακό σχεδιασμό του οχήματος. Στην πραγματικότητα, τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες των γυρισμάτων βασίζονταν στην 4η γενιά της Corvette – όπως το συγκεκριμένο.

Κάτω από το καπό συναντάμε τον V8 των 5.7 λίτρων, με απόδοση 245 ίππων. Συνεργάζεται με 4άρι αυτόματο κιβώτιο, όμως η Putsch Racing έχει μεριμνήσει ώστε να μπορεί να δεχτεί μεγαλύτερο V8, τον 8λιτρο ή 8.3 V10 του Dodge Viper ή για τους πολύ πιο απαιτητικούς, στροβιλοκινητήρα της Boeing! Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει ψηφιακό πίνακα οργάνων, πτυσσόμενα πολυβόλα (ψεύτικα), άνοιγμα καλύπτρας με τηλεχειρισμό, CD/DVD Player με δυνατότητα σύνδεσης iPod, cruise control, αερανάρτηση, σειρήνα, κόρνα τρένου και κοτσαδόρο!

Διαβάστε επίσης: DeLorean καίει λάστιχο για την επιστήμη (+video)

Σύμφωνα με την αγγελία είναι ασφαλές σε ταχύτητες έως 130 χλμ./ώρα, ενώ έχει δοκιμαστεί μέχρι τα 193 χλμ./ώρα – αν και δεν διευκρινίζεται πόσο ασφαλές είναι εκεί. Επίσης αδιευκρίνιστη, η τιμή του.

Get it on Google Play Download on the App Store