Πωλείται Mercedes Actros με σπίτι και γκαράζ!

Οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν τελειώσει για τους περισσότερους, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί κανείς να συνεχίσει να απολαμβάνει ταξίδια και προορισμούς όλες τις εποχές και ημέρες του χρόνου. Ακόμα και μια μονοήμερη απόδραση είναι αρκετή για να ξεφύγει κανείς από την καθημερινότητα.

Δείτε ακόμα: Γιατί τα τροχόσπιτα είναι τόσο ακριβά; (+video)

Όσοι λοιπόν θέλουν στις διακοπές να κουβαλούν παντού μαζί τους ολόκληρο το νοικοκυριό του σπιτιού και δεν τους αρέσει να μένουν σταθεροί σε ένα μέρος, τότε τα αυτοκινούμενα τροχόσπιτα αποτελούν μια κατάλληλη λύση. Ωστόσο, το βασικό τους μειονέκτημα για τους περισσότερους είναι η υψηλή τους τιμή, αφού ένα καινούριο πωλείται τουλάχιστον 60.000 ευρώ. Αν αυτά τα χρήματα σας φαίνονται πολλά για ένα τέτοιο όχημα, τότε οι 530.000 ευρώ που πωλείται το εικονιζόμενο, ελάχιστα μεταχειρισμένο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο – φορτηγό με βάση το Mercedes Actros, προκαλούν κόμπο στο στομάχι. Σίγουρα θα σκεφτείτε ότι αν είχατε τόσα πολλά χρήματα θα τα δίνατε να αγοράσετε ένα σπίτι, ή σπίτι και εξοχικό ή να κάνετε πλουσιοπάροχες διακοπές σε όλο τον κόσμο, με όλες τις ανέσεις.

Ωστόσο, όλο και κάποιος θα βρεθεί να αγοράσει ένα τέτοιο αυτοκινούμενο τροχόσπιτο για να κάνει το γύρο του κόσμου χωρίς να ψάχνει μέρος για διαμονή. Το πληθωρικό αυτό τριαξονικό όχημα είναι ταξινομημένο τον Ιούνιο του 2019 και έχει διανύσει 3.500 χλμ. Το μήκους 12 μ., πλάτους 2,5 μ., ύψους 4,0 μ. και μέγιστου βάρους 26 τόνων όχημα κινείται από ένα ντίζελ 6κύλινδρο 12.8 λτ. ισχύος 510 ίππων στις 1.600 σ.α.λ. και με ροπή 2.300 Nm στις 1.100 σ.α.λ.

Δείτε ακόμα: Φθηνές διακοπές με τροχόσπιτο Lada Niva

Οι φιλοξενούμενοί του έχουν στη διάθεσή τους πολλά κομφόρ και μάλλον δεν θα τους λείψει και κάτι, όπου και αν βρεθούνε, ενώ έχει χώρο για να μεταφέρει και ένα smart fortwo. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνει κρεβάτια, καναπέδες – κρεβάτια, ντουλάπια, τουαλέτα, ντους, θέρμανση – ψύξη, ντουλάπες, κουζίνα, ψυγείο τηλεόραση κ.λπ. Η αλήθεια είναι πάντως, ότι με τόσα λεφτά έχουμε δει πιο πολυτελή αυτοκινούμενα τροχόσπιτα.

Get it on Google Play Download on the App Store