Πωλείται Opel Kadett GSi σε άριστη κατάσταση!

Πραγματικά στο θαυμαστό κόσμο του internet βρίσκεις διαμάντια. Όπως αυτό το Opel Kadett E GSi, κατασκευής 1990 το οποίο βρίσκεται σε άριστη κατάσταση και πωλείται αντί 14.950 ευρώ!

 Δείτε ακόμα: Opel Kadett «τα πάει» με Lamborghini Huracan (+video)

Καταρχήν, το σπορ μικρομεσαίο γερμανικό μοντέλο της δεκαετίας του ’90 φέρει όλα τα γνήσια εξαρτήματα από τον κατασκευαστή. Βαμμένο σε μαύρο μεταλλικό χρώμα, που ταιριάζει άψογα με τις λευκές 17άρες ζάντες της ΑΤS. Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως το Kadett έπαιρνε κίνηση από έναν ισχυρό 2λιτρο ατμοσφαιρικό κινητήρα, ο οποίος είχε εξελιχθεί από την Cosworth. Η ισχύς του άγγιζε τους 156 ίππους και η ροπή τα 203 Nm. Οι επιδόσεις ήταν εξαιρετικές τηρουμένων των αναλογιών της εποχής, όπου για τα πρώτα 0-100 χλμ./ώρα απαιτούνταν 7,7 δλ., με την τελική να αγγίζει τα 220 χλμ./ώρα. Το εικονιζόμενο και προς πώληση Opel Kadett έχει λίγα χιλιόμετρα αναλογικά με την ηλικία του και συγκεκριμένα το κοντέρ του δείχνει 87.288 χλμ.

 Διαβάστε επίσης: 0-232 χλμ./ώρα με Opel Kadett GSi (+video)

Σε άριστη κατάσταση, πέρα από το εξωτερικό μέρος του αυτοκινήτου, είναι και η καμπίνα του, που έχει το γνήσιο εσωτερικό της σειράς GSi. Μάλιστα το ταμπλό και τα καθίσματα είναι πάρα πολύ καλά διατηρημένα, χωρίς φθορές και σκασίματα. Ιδανική επιλογή για έναν συλλέκτη, μιας και το Opel Kadett είναι από τα πλέον κλασικά αυτοκίνητα που μπορεί να έχει κανείς στη κατοχή του. Μάλιστα η εταιρεία που το διαθέτει φροντίζει να το μεταφέρει στον υποψήφιο κάτοχο, ενώ αν είναι εντός Ευρώπης δεν θα επιβαρυνθεί με εισαγωγικούς δασμούς.

Δείτε ακόμα: Opel Grandland X 1.5D VS VW Tiguan 1.6 TDI

Get it on Google Play Download on the App Store