Mercedes SLS AMG Roadster για μια περιουσία

Η αγορά ενός roadster μοντέλου ποτέ δεν ήταν η «λογική» επιλογή, αλλά μια αγορά που καθοδηγείται σχεδόν στο ακέραιο από το συναίσθημα! Και ειδικά όταν μιλάμε για μια Mercedes-Benz SLS AMG Roadster, τότε έχουμε να κάνουμε με μια αγορά που θα στείλει τον οδηγό της στους επτά ουρανούς!

Δείτε ακόμα: H Mercedes X-Class που θα λατρέψουν οι ποδηλάτες!

Μάλιστα η εικονιζόμενη Mercedes-Benz SLS AMG Roadster του 2012 βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, με μόλις 10.500 χλμ. στο κοντέρ. Κάτω από το μακρύ και μυώδες εμπρός καπό της φιλοξενείται ο θηριώδης ατμοσφαιρικός κινητήρας των 6.208 κ.εκ., ισχύος 571 ίππων και 650 Nm ροπής, να προσφέρει εκρηκτικές επιδόσεις. Σημειώστε: 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,8 δλ., και τελική ταχύτητα στα 317 χλμ./ώρα! Η μετάδοση της κίνησης πραγματοποιείται μέσω του 7τάχυτου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, με τη δύναμη να καταλήγει στον πίσω άξονα.

Βαμμένη στην απόχρωση Obsidian Black Metallic με bi-xenon φωτιστικά σώματα και μια αυτόματα ανοιγόμενη πίσω αεροτομή, η SLS AMG Roadster, είναι ιδανική για βραδινές ατασθαλίες! Κι όλα αυτά με την πολυτέλεια που διακρίνει τα μοντέλα της Mercedes.

Διαβάστε επίσης: Ο άγνωστος 8.0 W18 της Mercedes S-Class

Στο εσωτερικό, κυριαρχεί το μαύρο δέρμα, ενώ ξεχωρίζει η carbon επένδυση στη κεντρική κονσόλα και στα πάνελ των θυρών. Το τιμόνι είναι επενδυμένο με δέρμα και Alcantara, τα πλήρως ρυθμιζόμενα καθίσματα είναι θερμαινόμενα με σύστημα Airscarf για να ζεσταίνεται ο αυχένας οδηγού και συνοδηγού, όταν το κτήνος είναι ξεσκέπαστο! Ο νέος κάτοχός της, την έκανε δική του εκταμιεύοντας το ποσό των 100.000 δολαρίων (91.000 ευρώ) και ευχόμαστε να την ευχαριστηθεί με την ψυχή του και να μην την κλείσει σε κάποιο γκαράζ.

Δείτε ακόμα: Η απόλυτη Mercedes W124 E60 AMG είναι πανάκριβη

Get it on Google Play Download on the App Store