Πωλήθηκε αγροτική BMW 5άρα για το Κολωνάκι

Θα μπορούσε να αποτελεί ένα ετεροχρονισμένο πρωταπριλιάτικο αστείο, ή ένα μοναδικό προϊόν, όπως άλλωστε έχει κάνει πραγματικότητα στο παρελθόν η BMW με την παρουσίαση δύο pickup. Πριν από σχεδόν ένα χρόνο με την X7 pick up και την 1η Απριλίου του 2011 με τη M3 pickup. Κανένα από τα δύο μοντέλα δεν μπήκε ποτέ στην παραγωγή, αλλά ούτε έχει την πρόθεση η BMW για ένα τέτοιο όχημα, ειδικά μετά την σύντομη ζωή της Mercedes X-Class.

Δείτε ακόμα: Τι κάνει μοναδικό στην Ευρώπη το Lada Vesta Cross;

Όσοι λοιπόν αναζητούσαν μια BMW για το Κολωνάκι, αλλά με καρότσα για να κάνουν διάφορες αγροτικές εργασίες, τότε η συγκεκριμένη BMW Σειρά 5 E39 του 2000 με τη διθέσια καμπίνα και το pickup αμάξωμα ήταν μία και μοναδική ευκαιρία. Κάποιος λοιπόν την άρπαξε και πλήρωσε το ποσό των 30.000 δολαρίων (περίπου 25.468 ευρώ).

Χρειάστηκαν 4 χρόνια για να ολοκληρωθεί η μεταμόρφωση στην Ρωσία, όμως το τελικό αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Η 530d pickup μοιάζει εργοστασιακή, αφού οι μετατροπές στο πλαίσιο και το αμάξωμα παρουσιάζουν εκπληκτική ομοιογένεια. Όπως βλέπουμε, ο χώρος των πίσω επιβατών και αποσκευών πλέον απαρτίζεται από την καρότσα, ενώ τα πίσω φώτα προέρχονται από την έκδοση Touring. Ανάρτηση και εξάτμιση είναι νέες, όπως και οι ζάντες των 18 ιντσών, ενώ υπάρχει και το κατάλληλο M Package σε προφυλακτήρες και μαρσπιέ. Στο εσωτερικό η πολυτέλεια της 5άρας είναι διάχυτη, με δερμάτινα καθίσματα, ξύλινες επενδύσεις, διζωνικό κλιματισμό και σπορ τιμόνι.

Δείτε ακόμα: Audi, BMW ή Mercedes είναι πιο αξιόπιστη;

Την κίνηση της αγροτικής 530d αναλαμβάνει ο 6κύλινδρος εν σειρά ντίζελ των 2.9 λίτρων, με απόδοση 184 ίππους και 390 Nm ροπής. Συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων και στέλνει την ισχύ στους πίσω τροχούς. Η αγγελία ανέφερε μόλις 5.000 χλμ. στο οδόμετρο, όμως το πιθανότερο είναι να εννοεί τα χιλιόμετρα μετά τη μετατροπή.

Λέτε να την αγόρασε κάποιος αγρότης από επαρχία της χώρας μας, για να μπαίνει με… μπαντιλίκια στην πλατεία του χωριού και μετά να πηγαίνει για φόρτωμα; Σίγουρα θα ήταν ο ήρωας της περιοχής!

Get it on Google Play Download on the App Store