Πωλούνται 17 στρατιωτικές Mercedes G-Class

Αν σας έλειψε ο στρατός, τα χακί χρώματα και οι Mercedes G-Class για τις περιπολίες, μεταφορές και λοιπές στρατιωτικές δραστηριότητες, ιδού η ευκαιρία να τα ξαναθυμηθείτε με το ανάλογο… αντίτιμο.

Δείτε ακόμη: Ποιο ήταν το πρώτο αυτοκίνητο με σύστημα πολυμέσων;

Από τις τριάντα στρατιωτικές Mercedes-Benz G 230 Puch που είχε στη διάθεσή της μέχρι πριν από ένα περίπου μήνα η Lorinser στη Γερμανία, τώρα έχουν μείνει 17. Πρόκειται για οχήματα μεταφοράς προσωπικού και με κουβούκλιο (πιθανώς να είχαν τον ασύρματο).

Όλες εφοδιάζονται με τον 2.3 λτ. 4κύλινδρο κινητήρα βενζίνης, ισχύος 116 ίππων και 180 Nm ροπής, ενώ συνδυάζονται με 4τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η επιλεκτική 4κίνηση περιλαμβάνει κοντές σχέσεις και κλείδωμα του πίσω διαφορικού. Σίγουρα πολλοί θα έχετε περάσει από το τιμόνι της, αλλά με τον κινητήρα πετρελαίου που διαθέτουν οι G-Class του Ελληνικού Στρατού.

Δείτε ακόμη: Πόσα άλογα κρατάει η Alfa Romeo 1.7 IE 16V; (+video)

Οι χρονολογίες παραγωγής τους κυμαίνονται μεταξύ 1990-1996 και τα χιλιόμετρα 57.404 έως 153.500. Πολλά δεν είναι για τα χρόνια τους, όμως το θέμα είναι που έχουν γίνει και πόσα… καψόνια έχουν φάει εκτός δρόμου. Όσο για τις τιμές τους, μη φανταστείτε ότι είναι χαμηλές, αφού κυμαίνονται μεταξύ 16.500 – 20.300 ευρώ.

Δείτε ακόμη: Θυμάστε την Toyota Carina E 2.0 GTi;

Get it on Google Play Download on the App Store