Πωλούνται στρατιωτικές Mercedes G-Class

Πόσοι δεν έχουν περάσει από το τιμόνι, ή έχουν μετακινηθεί με μια στρατιωτική Mercedes G-Class; Σίγουρα πολλές ΕΣΣΟ, από διάφορα τμήματα του στρατού και σε κάθε λογής διαδρομές εντός και κυρίως εκτός δρόμου.

Δείτε ακόμη: Ιδού η «ευκαιρία» να νιώσετε πάλι… φαντάροι!

Παρόμοιες Mercedes G-Class χρησιμοποιούνται και από τον στρατό άλλων χωρών, όπως στην Ελβετία. Τριάντα τέτοια οχήματα προσφέρει η εμπορία Lorinser στη Γερμανία, για όσους τους έλειψε ο στρατός. Οι τιμές τους κυμαίνονται μεταξύ 15.200 έως 19.500 ευρώ ανάλογα την κατάσταση και τα χιλιόμετρα (από 57.404 έως 201.905 χλμ.). Τα έτη παραγωγής τους είναι μεταξύ 1990 – 1995 και υπάρχουν διάφοροι τύποι αμαξωμάτων. Όλα τα οχήματα εφοδιάζονται με τον 2.3 λτ. κινητήρα βενζίνης ισχύος 116 ίππων και με 4τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Φυσικά, όλες οι στρατιωτικές G-Class είναι τετρακίνητες και πολύ ικανές εκτός δρόμου.

Δείτε ακόμη: Τέλος εποχής για τα θρυλικά Στάγιερ!

Βέβαια, κάθε στοιχειώδες στοιχείο άνεσης, ασφάλειας και πολυτέλειας λάμπει δια της απουσίας του. Μη φανταστείτε ότι εξοπλίζονται με ηλεκτρικές ευκολίες, αερόσακους και οτιδήποτε κάνει τη ζωή του οδηγού πιο άνετη. Άλλωστε αυτά τα αυτοκίνητα ήταν προορισμένα για πολύ απαιτητικές συνθήκες και όχι για να… καβαλάνε πεζοδρόμια.

Get it on Google Play Download on the App Store