Πώς βλέπετε να είναι έτσι το νέο Kia Sportage;

H Kia μας έδειξε πριν λίγες μέρες τις πρώτες εικόνες του νέου Sportage, το οποίο είναι τόσο διαφορετικό ώστε οι αλλαγές δεν κρύβονται, ούτε μέσω των teaser.

Οι άνθρωποι στο Gotcha Cars «πάτησαν» στα επίσημα και μερικώς αποκαλυπτικά καρέ των Κορεατών, προκειμένου να δημιουργήσουν σε ψηφιακή μορφή το παρουσιαστικό του επόμενου Sportage. Σε αυτή, βλέπουμε την τεχνοτροπία «Opposites Unite» (τα ετερώνυμα έλκονται) της Kia, με τα LED ημέρας σε σχήμα μπούμερανγκ να ενώνονται μέσω μιας ασημένιας φάσας στη μάσκα. Οι προβολείς ενσωματώνονται ουσιαστικά στον προφυλακτήρα, σε έναν ρόμβο που αυτός σχηματίζει με τα εμπρός φτερά. Στο πίσω μέρος συναντάμε μια παραλλαγή των φωτιστικών σωμάτων, αλλά και του σχήματος στην τρίτη κολώνα, από το EV6.

Συνολικά, τα renderings μας δίνουν μια ολοκληρωμένη πρόγευση από το επερχόμενο Sportage MK5, το οποίο θα είναι ριζικά αλλαγμένο σε σχέση με το σημερινό. Κάτι αντίστοιχο έκανε και η Hyundai, με το Tucson. Δεν είναι τυχαίο πως τα δυο μοντέλα μοιράζονται την ίδια πλατφόρμα, οπότε παρότι η Kia ακόμα δεν ανακοινώνει μηχανικά μέρη ή κινητήρες, γνωρίζουμε εκ των προτέρων πως τα περισσότερα κινητήρα σύνολα θα είναι κοινά με την 4η γενιά Tucson.

Get it on Google Play Download on the App Store