Πόσα χαρτιά υγείας χωράει το αυτοκίνητό σας;

Η πανδημία του κοροναϊού έχει προκαλέσει αλυσιδωτά προβλήματα σε ολόκληρο τον κόσμο και δυστυχώς αρκετοί συνάνθρωποί μας έχασαν την ζωή τους, ενώ ο αριθμός μεγαλώνει.

Δείτε ακόμα: Ποια καταστήματα δεν κλείνουν λόγω κοροναϊού

Όλοι πρέπει να πάρουμε τις προφυλάξεις μας και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Υγείας, έτσι ώστε να περιοριστεί η διασπορά του. Σίγουρα είναι δύσκολο να μένουμε σπίτι, όμως είναι για το καλό όλων μας να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και οι συνωστισμοί.

Δείτε ακόμα: Ποια καταστήματα δεν κλείνουν λόγω κοροναϊού

Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση δεν χρειάζεται να μας κυριεύσει ο πανικός και να γίνουν υπερβολές. Όλοι έχουμε δει άδεια τα ράφια των σούπερ μάρκετ από είδη πρώτης ανάγκης, μεταξύ των οποίων είναι και τα χαρτιά υγείας, τα οποία αποτελούν… είδος υπό εξαφάνιση!

Το να πάρει κανείς ένα πακέτο παραπάνω, δεν είναι υπερβολή. Όμως το να γεμίσει το πορτ μπαγκάζ και την καμπίνα του αυτοκινήτου με χαρτιά υγείας, τότε είναι πραγματικά για γέλια! Πάντως, ο κοροναϊός από όσο γνωρίζουμε δεν προκαλεί διάρροια. Εκτός αν όσοι αγοράζουν τόσα πολλά χαρτιά υγείας σκοπεύουν να τα βγάλουν στη μαύρη αγορά στην περίπτωση που εξαφανιστούν.

Δείτε ακόμα: Αναβολές σε ΚΤΕΟ, ανανεώσεις κι εξετάσεις διπλωμάτων!

Μήπως τελικά οι κατασκευαστές των αυτοκινήτων να κάνουν και μια νέα μέθοδο μέτρησης του πορτ μπαγκάζ των μοντέλων τους με βάση πόσα χαρτιά υγείας χωρούν; Φυσικά και αστειευόμαστε…

Get it on Google Play Download on the App Store