Πόσο BMW είναι η νέα Toyota Supra; (+video)

Ο μεγαλύτερος καημός σε άπαντες τους φαν της Toyota Supra, ήταν να δουν το αγαπημένο τους μοντέλο να επιστρέφει. Βέβαια ούτε οι ίδιοι δεν περίμεναν πως όταν αυτό γινόταν, θα αποκτούσαν ακόμα μεγαλύτερο.

Δείτε ακόμα: Toyota Supra ρίχνει καρότσες στη BMW Z4 (+video)

Η Supra επέστρεψε για την 5η γενιά της, όμως ο ενθουσιασμός σύντομα ισοσκελίστηκε από τον προβληματισμό -ακόμα και τις διαμαρτυρίες- σχετικά με την καταγωγή της. Supra που δεν είναι «Made in Japan» νοείται; Για την Toyota και τη BMW, άνετα. Εξ ου και η συναρμολόγηση του ιαπωνικού sportscar στο εργοστάσιο της Magna-Steyr, στην Αυστρία. Οι Ιάπωνες υπεραμύνονται της απόφασής τους για την αδελφοποίηση με την BMW Z4, διαρρηγνύοντας τα ιμάτιά τους για την διπλάσια τιμή που θα είχε το μοντέλο τους, αν είχαν αναλάβει εξ ολοκλήρου την εξέλιξή του. Όμως, τελικά, πόση BMW έχει μέσα της η νέα Supra;

Διαβάστε επίσης: Χειροκίνητη μετατροπή για τη νέα Toyota Supra μέσω…BMW 3αρας!

Οι κύριοι του Daily Driven Exotics έχουν αγοράσει μια κόκκινη, προκειμένου να την αναβαθμίσουν αισθητικά – ενδεχομένως και μηχανικά. Επί τη ευκαιρία, έλυσαν το μεγαλύτερο μέρος του αυτοκινήτου ώστε να διαπιστώσουν σε πόσα μέρη υπάρχουν σήματα από την Βαυαρία και σε πόσα από το Αΐτσι. Η Toyota ξεκίνησε με ένα γρήγορο 0-2 σε προφυλακτήρα και μηχανισμό πόρτας, όμως σύντομα το γήπεδο έγειρε προς Γερμανία μεριά. Στα εναπομείναντα 18 κομμάτια -εν συνόλω 20 που εξετάστηκαν- δεν βρέθηκε ούτε ένα με σήμα της Toyota. Όλα BMW, αν και για να πούμε την αλήθεια 6 εξ αυτών αφορούσαν τους πολλαπλασιαστές, δίνοντας ένα άνετο προβάδισμα στους Γερμανούς.

Get it on Google Play Download on the App Store