Πόσο κάνει μια μάσκα BMW για Kia Sportage;

Πιθανώς να θυμάστε ή να έχετε δει το πρώτης γενιάς Kia Sorento με μάσκα που μοιάζει πάρα πολύ με αντίστοιχη της BMW. Η συγκεκριμένη όμως after market μάσκα σε νέο Kia Sportage έχει σχεδιαστεί με βάση το σχήμα της εργοστασιακής και κουμπώνει τέλεια. Θα μπορούσε ακόμα και να υπάρχει σε μοντέλο της BMW, ενώ το γράμμα «X» στο κέντρο, θα ταίριαζε κατάλληλα στις BMW Σειράς X.

Δείτε ακόμα: Προσφορά για Kia Sportage 1.6 Diesel 2WD/4WD

Οι κάθετες γρίλιες στη μάσκα, το σχήμα των «νεφρών» και το τρικολόρε (γαλάζιο, μπλε σκούρο και κόκκινο) του σήματος M, σίγουρα θα μπερδέψουν πολλούς από μακριά κοιτάζοντας το… Sportage – BMW.

Η φωτογραφία που βλέπετε δημοσιεύθηκε στο Reddit και προέρχεται από κάποιο μέρος της Ευρώπης. Πως θα νιώθει άραγε το σχεδιαστικό τμήμα της Kia, βλέποντας την «Tiger Nose» να έχει δώσει τη θέση της σε μάσκα τύπου BMW; Πάντως όποιος και να σχεδίασε αυτή τη μάσκα είχε αρκετή φαντασία, αφού κατάφερε να την ενσωματώσει στο πλαίσιο της μάσκας του Sportage, χωρίς να τοποθετηθεί πρόσθετο κάλυμμα, όπως είχε γίνει με τη μάσκα τύπου BMW στο Sorento. Λέτε να γίνει της μόδας και να πληθύνουν τα Kia Sportage με αυτή τη μάσκα;

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Kia Sportage 1.6d 136 hp 48V Hybrid GT-Line

Μετά από μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο βρήκαμε τη μάσκα τύπου «BMW» για το Sportage, η οποία πωλείται σε τιμές από 65 έως 80 δολάρια.

Get it on Google Play Download on the App Store