Πότε έρχονται τα νέα Jeep Plug-In Hybrid;

213

Με την εμπορική διάθεση των νέων Plug-In Hybrid Jeep Renegade και Compass, η Jeep εγκαινιάζει μία νέα ιστοσελίδα όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τα μοντέλα με τα οποία η Jeep μπαίνει στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.

Δείτε ακόμη: Οι τιμές όλων των εκδόσεων του Jeep Wrangler

Τα Renegade και Compass 4xe είναι τα πρώτα μοντέλα με τα οποία η Jeep θα περάσει στην εποχή της εξηλεκτρισμένης κίνησης. Οι μηχανικοί εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο την τεχνολογία Plug-In Hybrid με στόχο να συνδυάσουν τα υψηλά επίπεδα ανέσεων, ασφάλειας και εκτός δρόμου δυνατοτήτων, με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές ρύπων.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Jeep Compass 1.4 MultiAir 2 170HP ATX 4×4

Με στόχο το κοινό να έχει μια πρώτη γεύση για τη νέα εποχή που ανοίγει για την Jeep η εφαρμογή της υβριδικής τεχνολογίας, δημιουργήθηκε η σελίδα Jeep 4xe όπου με σύντομο και πρακτικό τρόπο γίνεται επεξήγηση μια σειράς χαρακτηριστικών που θα διαθέτουν τα Plug-In Jeep Renegade και Compass.

Δείτε ακόμη: Jeep Compass με έκπτωση και 5ετή εγγύηση

Η τεχνολογία 4xe θα προσδίδει ακόμα μεγαλύτερες off-road δυνατότητες. Η ηλεκτρική κίνηση που θα μεταφέρεται μέσω των πίσω τροχών δίνει μεγάλα ποσά ροπής ακόμα και με μηδενικές ταχύτητες, αλλά και μεγαλύτερη ευελιξία στη διαχείριση της ισχύος από τον κινητήρα εσωτερικής καύσης και τον ηλεκτροκινητήρα. Παράλληλα, η δυνατότητα κίνησης αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια σημαίνει πως τα Plug-In Hybrid Jeep Renegade και Compass θα μπορούν να κινούνται στη φύση με μηδενικούς ρύπους, αλλά και εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου, δίνοντας μια απόλυτα ξεχωριστή επαφή με το φυσικό περιβάλλον.

Δείτε ακόμη: Δωρεάν τεχνικός έλεγχος Fiat, Alfa Romeo και Jeep

Το λανσάρισμα των δύο υβριδικών μοντέλων της Jeep στην ελληνική αγορά αναμένεται τον Ιούνιο του 2020, με εκδόσεις που θα εκπέμπουν CO2 σε επίπεδα κάτω του ορίου των 50 γρ./χλμ.