Πρώην υπάλληλος διέλυσε 50 Mercedes με μπουλντόζα!

Η απόλυση ενός υπαλλήλου παραμονή Πρωτοχρονιάς κόστισε στη Mercedes 50 ολοκαίνουργια Vito, καθώς η οργή του μεταφράστηκε σε καταστροφική μανία, που ξέσπασε με κλεμμένο Caterpillar!

Δείτε ακόμα: Οικοδόμος απολύθηκε επειδή «έλουσε» πεζούς (+video)

Την τελευταία ημέρα του 2020, ένας υπάλληλος στο εργοστάσιο της Mercedes στη Βιτόρια, έλαβε ειδοποίηση για πέρασμα από το λογιστήριο. Το timing ήταν ό,τι χειρότερο, προκαλώντας την οργή του απολυμένου Βάσκου. Ο 38χρονος έφυγε από τη γραμμή παραγωγής των V-Class, Vito, eVito και EQV, αλλά δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Περίπου μια ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου, επέστρεψε δριμύτερος και με παρέα. Όπου «παρέα», σημειώστε έναν εκσκαφέα Caterpillar που κλάπηκε από εργοτάξιο, 21 χιλιόμετρα μακριά!

Ο αφιονισμένος άντρας οδήγησε το όχημα ανενόχλητος σε όλη την διαδρομή, φτάνοντας στον πρότερο τόπο εργασίας του. Εκεί κυριολεκτικά μπούκαρε, ρίχνοντας την πύλη και αρχίζοντας να καταστρέφει ότι έβρισκε μπροστά του. Τα ισπανικά μέσα κάνουν λόγο για περισσότερα από 50 ολοκαίνουργια V-Class και Vito, που βρίσκονταν στο πάρκινγκ του εργοστασίου, ενώ άλλες αναφορές ανεβάζουν τον αριθμό σε περισσότερα από 70! Μάλιστα, ο «καταστροφέας» επιχείρησε να εισβάλλει στη γραμμή παραγωγής, πιθανότατα για να καταστρέψει εξοπλισμό και αυτοκίνητα εν αναμονή συναρμολόγησης.

Διαβάστε επίσης: Εξαγριωμένος φορτηγατζής πάτησε τη Ferrari του αφεντικού του!

Τελικά, ένας από τους άντρες της ασφαλείας κατάφερε να τον ακινητοποιήσει, με τις αναφορές των Ισπανών συναδέλφων να κάνουν λόγο για προειδοποιητική βολή και κινηματογραφικές σκηνές. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, οι ζημιές υπερβαίνουν τα 4,8 εκατομμύρια ευρώ! Κατά συνέπεια, όσοι έχουν παραγγείλει van της Mercedes θα χρειαστεί να περιμένουν αρκετά ακόμα για την παραλαβή.

Get it on Google Play Download on the App Store