Προσπαθούσε 13 χρόνια για το δίπλωμα οδήγησης!

Το σύστημα εξέτασης των υποψήφιων οδηγών για να πάρουν την άδεια οδήγησης ή το δίπλωμα όπως ευρέως γνωστό, διαφέρει από χώρα σε χώρα. Παράλληλα, για κάποιους όλη αυτή η διαδικασία των μαθημάτων και των εξετάσεων μπορεί να τους φαίνεται βουνό και να τα καταφέρνουν μετά από δυσκολίες, ενώ για άλλους είναι μια υπόθεση ρουτίνας.

Δείτε ακόμα: Το Fiat 128 του Μαραντόνα βρέθηκε σε κοτέτσι!

Η εικονιζόμενη κοπέλα με το όνομα Platinum Williams από την πόλη Γουότφορντ που βρίσκεται κοντά στο Λονδίνο, πάλεψε πολύ σκληρά και δεν το έβαλε κάτω για να αποκτήσει το πολυπόθητο δίπλωμα οδήγησης. Τελικά με τη 10η φορά κατάφερε και πέρασε τα τεστ, μετά από 13 ολόκληρα χρόνια ασταμάτητων προσπαθειών.

Η «ηρωίδα» έδωσε για πρώτη φορά σε ηλικία 18 χρονών. Τώρα έχει φτάσει 31 ετών και έχει αποκτήσει δύο παιδιά. Ευτυχώς που ξεκίνησε από νωρίς, γιατί μετά μπορεί να βαριόταν, να της έπαιρνε περισσότερο καιρό και τελικά να τα παρατούσε. Λίγο όμως έλειψε να πέσει σε κατάθλιψη λόγω των αποτυχιών της, οι οποίες είχαν επίδραση ντόμινο και σε άλλες πτυχές της ζωής της.

Δείτε ακόμα: Ποιο είναι το αγαπημένο αυτοκίνητο των Τούρκων;

Για την επιτυχία της, έγραψε σχετικά στο site της σχολής οδήγησης: «Ο Arul είναι ο καλύτερος εκπαιδευτής οδήγησης που είχα ποτέ. Προερχόμενη από εμένα, αυτή είναι μια μεγάλη δήλωση γιατί είχα 4 εκπαιδευτές οδήγησης: στο Ουίσμπετς, στο Λονδίνο, στο Πόρτσμουθ και τώρα στο Γουότφορντ. Είχα μια ενδιαφέρουσα εμπειρία σχετικά με την οδήγησή μου. Έκανα 7 χειροκίνητες δοκιμές και 1 αυτόματη δοκιμή πριν συναντήσω τον Arul. Προσπαθώ να περάσω για 13 χρόνια. Χωρίς τύχη. Μετά το πρώτο μου μάθημα με τον Arul, συνειδητοποιήσαμε γρήγορα ότι δεν μπορούσα να οδηγήσω μετά από 25 ώρες οδήγησης μαζί του. Έκανα τα 9 τεστ μου αλλά απέτυχα λόγω κακού προγραμματισμού. Κάναμε επιπλέον 3 ώρες και δουλέψαμε στον προγραμματισμό μου. Πέρασα. Η 10η φορά μου αλλά η τελευταία μου φορά. Είναι πολύ σταθερός, σε κάνει να αναλύεις τον εαυτό σου μετά από κάθε μάθημα, ώστε να ξέρεις τι να κάνεις καλύτερα την επόμενη φορά. Δίνει σαφείς οδηγίες και οδηγίες – που μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα και είναι πολύ ευθεία στο σημείο. Κυριολεκτικά ο καλύτερος εκπαιδευτής οδήγησης ποτέ.»

Εμείς, της ευχόμαστε καλά χιλιόμετρα, να είναι πολύ προσεκτική στο δρόμο, αλλά να μη φοβηθεί την οδήγηση, γιατί τότε καλύτερα να μην πιάσει στα χέρια της το τιμόνι.

Δείτε ακόμα: Σε τιμές VW Golf το Lada Vesta SW Cross

Πηγή φωτογραφίας: Triangle News

Get it on Google Play Download on the App Store