Προβλήματα σκουριάς σε Toyota Hilux

Η σκουριά αποτελεί έναν «ύπουλο» εχθρό για το αυτοκίνητο και στις περισσότερες περιπτώσεις εμφανίζεται σε σημεία που δεν είναι εύκολα ορατά. Μπορεί να παρουσιαστεί ακόμη και σε σύγχρονα μοντέλα, τα οποία έχουν προστασία από τη διάβρωση.

Δείτε ακόμη: Ανανεωμένο Toyota C-HR με νέο υβριδικό σύνολο

Όπως συμβαίνει και στο συγκεκριμένο Toyota Hilux, του κ. Χατζηδάκη Νικολάου, το οποίο είναι ταξινομημένο στις 26/01/2017, με 31.094 χλμ. στο κοντέρ και αντιμετωπίζει προβλήματα σκουριάς στο σασί (βλ. φωτογραφίες). Μάλιστα, ο κ. Χατζηδάκης αναφέρει ότι και άλλοι κάτοχοι Hilux έχουν το ίδιο πρόβλημα. Δεν αποκλείεται να έτυχε σε συγκεκριμένη σειρά παραγωγής, αλλά αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα πρέπει να εξετάσει η Toyota. Ωστόσο, στον αντιπρόσωπο που πήγε και ανέφερε το πρόβλημα της σκουριάς, του απάντησαν ότι το σασί δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

Ακόμα και να μην καλύπτεται από την εγγύηση η σκουριά στο σασί, θεωρούμε βέβαιο ότι η Toyota, η οποία είναι συνώνυμη της αξιοπιστίας, ενώ εδώ και χρόνια τώρα έχει χτίσει ένα ισχυρό όνομα στις after sales υπηρεσίες της, θα βρει μια λύση στο πρόβλημα του κ. Χατζηδάκη, αλλά και υπολοίπων κατόχων των Hilux.

Δείτε ακόμη: Η απίστευτη επιτάχυνση Toyota Supra 1.700 ίππων (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store