Σε ποια χώρα το Toyota GR Corolla πωλείται με αίτηση;

H Toyota έχει χτυπήσει «φλέβα χρυσού» με τα μοντέλα GR, καθώς τόσο το κορυφαίο Yaris όσο και το αντίστοιχο Corolla σημειώνουν απίστευτη εμπορική επιτυχία. Σε τέτοιο σημείο, ώστε για να το αγοράσεις πλέον χρειάζεται να αποδεικνύεις πως το αξίζεις μέσω αίτησης!

Η Toyota Καναδά εφαρμόζει μια ιδιαίτερη καμπάνια για την πώληση του -πολύ περιορισμένης παραγωγής- GR Corolla MORIZO Edition, βάζοντας τους υποψήφιους αγοραστές να συμπληρώνουν αιτήσεις προκειμένου να επιλέξουν τους πιο κατάλληλους, για να αγοράσουν το απόλυτο GR Corolla! Η αίτηση περιλαμβάνει ερωτήσεις όπως  «πόσο συχνά επισκέπτεστε την πίστα;»,  «πόσο ενεργοί είστε στα social media;», «πόσο άνετα αισθάνεστε να οδηγείτε με υψηλές ταχύτητες στην πίστα;», «πώς θα χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητο αν το αγοράσετε;» κλπ.

Σκοπός των Καναδών είναι να διαθέσουν τα μόλις 9 GR Corolla MORIZO Edition που θα διατεθούν στη χώρα τους, όσο πιο αξιοκρατικά γίνεται. Να το αγοράσουν άνθρωποι, δηλαδή, που θα το οδηγούν και δεν θα το πάρουν μόνο και μόνο για να βγάλουν κέρδος από τη μεταπώληση. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και η Ford με το GT, αν και σε εκείνη την περίπτωση το «Μπλε Οβάλ» απαγόρευε τη μεταπώληση του αυτοκινήτου για τα πρώτα δυο χρόνια. Η Toyota Καναδά δεν παίρνει τέτοιας έκτασης μέτρα, αλλά δεν παύει να είναι κάτι πρωτότυπο το γεγονός ότι πρέπει να αιτιολογήσεις στον πωλητή, γιατί θα έπρεπε να σου πουλήσει το αυτοκίνητο.

Μόνο 200 MORIZO Edition θα κυκλοφορήσουν παγκοσμίως, με τις αλλαγές να περιλαμβάνουν αφαίρεση των πίσω καθισμάτων, 30 Nm παραπάνω ροπή (400 Nm στις 3.250-4.600 σ.α.λ.), ανθρακονημάτινη οροφή, χαμηλότερο βάρος κατά 45 κιλά (1.445 στο σύνολο) και βελτιώσεις στα κινούμενα μέρη του κινητήρα, αλλά και τη μετάδοση.

Get it on Google Play Download on the App Store