Sold out ολοκαίνουργιο ανταλλακτικό του Skyline R34

Η Nissan προσέχει τους κατόχους ιστορικών της μοντέλων, με τα ολοκαίνουργια ανταλλακτικά που διαθέτει η γκάμα Heritage. Ειδικά οι ιδιοκτήτες Skyline, τα εξαρτήματα των οποίων είναι πανάκριβα και δυσεύρετα, έχουν βρει την υγειά τους. Για αυτό και όποτε βγαίνει κάποιο με μεγάλη ζήτηση, φροντίζουν να το κάνουν ανάρπαστο.

Το καντράν δεν θα περίμενε κάποιος να συγκαταλέγεται στα περιζήτητα ή δυσεύρετα ανταλλακτικά ενός R34. Κι όμως, όχι απλά το βρίσκεις σπανιότατα ως αυθεντικό, αλλά οι τιμές του -όταν καταφέρεις να το βρεις- είναι υψηλότατες. Η Nissan γνωρίζει τις δυσκολίες των πελατών της και πρόσφατα έβγαλε ξανά στην κυκλοφορία τους πίνακες οργάνων της Nismo, που φορούσαν τα Skyline R34 GT/GT-R και Silvia S15. Μια που τους έβγαλε και μια που έγιναν ανάρπαστοι, καθώς μέσα σε ένα μήνα εξαντλήθηκαν!

Οι πίνακες οργάνων της Nismo έγιναν διαθέσιμοι στο site της Nissan Heritage αρχές Αυγούστου και η ζήτηση υπήρξε τέτοια, ώστε χθες έκλεισαν οι προπαραγγελίες. Το κόστος τους καθιστά ευκαιρίες σε σχέση με αυτά που ζητάνε ανεξάρτητοι έμποροι ή ιδιώτες, καθώς ολοκαίνουργιο και απολύτως αυθεντικό, ένα καντράν Nismo κυμαίνεται μεταξύ 98.000 και 100.000 γεν (700 – 716 ευρώ). Οι «αγύρτες» του διαδικτύου (βλέπε σε eBay κλπ) κοστολογούν στο διπλάσιο το ίδιο εξάρτημα, ως μεταχειρισμένο μάλιστα. Απολύτως αναμενόμενη η δίψα του κοινού για νέα ανταλλακτικά, που οδήγησε σε τάχιστο sold out.

Get it on Google Play Download on the App Store