Σπάνια λιμουζίνα Audi A8 σε τιμή… ευκαιρίας!

Το Audi A8 L, δημιουργήθηκε για τους απαιτητικούς πελάτες της μάρκας που θέλουν την πολυτέλεια και την άνεση σε υπέρτατο βαθμό. Όμως το εικονιζόμενο Audi A8 4.2 TDI quattro Lang Remetz Executive του 2013 ικανοποιεί ακόμα και τον πλέον απαιτητικό πελάτη και κατασκεύασε μόλις 2 κομμάτια.

Δείτε ακόμη: Δίνει το Audi A8L W12 γιατί τον «στράγγιξε»

Η εταιρεία Remetz αφοσιώθηκε στο να προσφέρει ακόμα περισσότερη πολυτέλεια σε διάφορα εργοστασιακά αυτοκίνητα, αν και τελικά το όραμά της δεν απέδωσε και η εταιρεία χρεοκόπησε στις 5 Ιουλίου του 2018. Ωστόσο άφησε παρακαταθήκη το Audi A8 4.2 TDI quattro Lang Remetz Executive. Ένα μοντέλο εξίσου μεγάλο με το όνομα του! Μάλιστα η εταιρεία μάκρυνε το αμάξωμα κατά 45 εκατοστά σε σύγκριση με την έκδοση L. Τα έξτρα αυτά εκατοστά προσφέρουν επιπλέον χώρο για τους πίσω επιβάτες, όπου οι πίσω θέσεις έχουν εξοπλιστεί με τελευταίας τεχνολογίας ηλεκτρονικά.

Αποσπώμενες οθόνες και πτυσσόμενα τραπεζάκια διαχωρίζουν τον οδηγό και τον συνοδηγό από τους πίσω επιβάτες, ενώ στο πίσω κάθισμα υπάρχουν χειριστήρια για τον κλιματισμό. Επιπλέον αυτή η έκδοση εξοπλίστηκε με ενισχυμένα κρύσταλλα σε πιο σκούρα απόχρωση, ενισχύοντας τον VIP χαρακτήρα του μοντέλου.

Διαβάστε επίσης: Νέο υβριδικό Audi A8 με 450 ίππους και 2.5 λτ./100 χλμ.

Το θηριώδες αμάξωμα κινείται από έναν 8κύλινδρο ντίζελ κινητήρα 4.2 λίτρων, με ισχύ 350 ίππων και 800 Nm ροπής. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει διανύσει 420.598 χλμ. και τα service του έχουν γίνει όλα στον αντιπρόσωπο και με μεγάλη ευλάβεια. Αν σας ενδιαφέρει, το κόστος αγοράς αγγίζει τα 74.800 ευρώ. Ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για ένα αυτοκίνητο με 420.000 χλμ.! Εσείς θα τα δίνατε;

Δείτε ακόμα: Πώς δοκιμάζονται τα τακάκια (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store