Στα 100 γκολ δώρο μια Lamborghini Aventador S

Οι παίκτες της Γιουβέντους δραστηριοποιούνται έντονα στους τέσσερις τροχούς τον τελευταίο καιρό. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε μια βόλτα στη Ferrari και ο Πάολο Ντιμπάλα γιόρτασε τα 100 γκολ με τη «Μεγάλη Κυρία», αγοράζοντας μια Lamborghini Aventador S Roadster.

Ο Αργεντινός στράικερ έπιασε την 100άρα με τη φανέλα της Γιουβέντους, ύστερα από 251 συμμετοχές. Το γκολ-ορόσημο σημειώθηκε στο εκτός έδρας ματς απέναντι στη Σασουόλο, το οποίο οι Τορινέζοι κέρδισαν με 3-1. Στο ίδιο ματς συμπλήρωσε 100 γκολ με τα ασπρόμαυρα και ο Ρονάλντο (σε 131 παιχνίδια), ωστόσο ο Ντιμπάλα είπε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του. Μια κίτρινη και ανοιχτή Aventador S, με μαύρες δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό και κίτρινες ραφές, για να κάνουν συνδυασμό με το Giallo Orion χρώμα του αμαξώματος.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, είχε βάλει «στο μάτι» πολύ καιρό την Aventador. Απλά τώρα βρήκε την αφορμή να ταξιδέψει μέχρι τη Sant’Agata, ώστε να την αγοράσει. Γιουβέντους και Lamborghini εξάλλου είναι πολύ κοντά, καθώς το προπονητικό κέντρο της πρώτης και το εργοστάσιο της δεύτερης απέχουν λίγα χιλιόμετρα. Ο Ντιμπάλα έχει στη διάθεσή του 740 ίππους στις 8.400 σ.α.λ. και 690 Nm στις 5.500 σ.α.λ., χάρις στον ατμοσφαιρικό V12 των 6.498 κ.εκ. Ένα 7άρι ημιαυτόματο κιβώτιο συνδυάζεται με σύστημα τετρακίνησης, εξασφαλίζοντας αμφότερα επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 3 δλ. και τελική 350 χλμ./ώρα.

Get it on Google Play Download on the App Store