Στα 50 «ταμεία» δώρο μια Ferrari!

Οι λάτρεις του στοιχήματος μόλις βρήκαν τον επόμενο στόχο τους. Ο Floyd Mayweather Jr. προκαλεί τους απανταχού «Κουβανούς», χαρίζοντας μια από τις Ferrari του σε όποιον κατορθώσει να σημειώσει 50 σερί επιτυχίες!

Ο Αμερικανός πυγμάχος διατηρεί το ανεπανάληπτο ρεκόρ των 50 νικών δίχως καμία ήττα, σε μια καριέρα που εκτείνεται σε 5 διαφορετικές κατηγορίες. Ο αήττητος μποξέρ σύναψε συνεργασία με τη στοιχηματική εταιρία BetOnline.ag, βάσει της οποίας προσφέρει μια Ferrari του σε όποιον καταφέρει να μιμηθεί το σερί του: «Ισοφαρίστε το τέλειο ρεκόρ μου 50-0 και πάρτε σπίτι τη δική σας Ferrari. Έχω το τέλειο 50-0. Αήττητος. Ο καλύτερος που έχει υπάρξει, ο καλύτερος που θα υπάρξει. Το μεγαλείο σέβεται το μεγαλείο. Σας προκαλώ να ισοφαρίσετε το 50-0 μου. Το NBA ξεκίνησε και όποιος ματσάρει το ρεκόρ μου, θα φύγει με στυλ».

Αυτό είναι το ξεχειλίζον μετριοφροσύνη μήνυμα του «Money», αν και δεν αποσαφηνίζει για ποια Ferrari μιλάμε. Επίσης, δεν διευκρινίζεται η φύση του στοιχήματος. Λογικά μιλάμε για μονά αποδεκτά. Στοιχηματισμό σε έναν αγώνα κάθε φορά, δηλαδή. Όχι να πετύχει κάποιος 10 σερί 5άδες, ας πούμε. Έναν αγώνα τη φορά, μέχρι να φτάσει τις 50 σερί επιτυχίες (π.χ. Μπακς – Μπούλς, Νετς – Νικς, Σελτικς – Λέικερς κ.ο.κ. κατά μόνας).

Ο Mayweather έχει τόσο την 488 GTB, όσο και τη Spider, ενώ παλιότερα είχε απαθανατιστεί στο τιμόνι μιας Enzo. Στην κατοχή του περιλαμβάνονται επίσης αρκετές Bugatti Veyron και Chiron, μια Pagani Huayra, ενώ παλιότερα είχε ένα από τα μόλις 3 Koenigsegg CCXR Trevita. Τελικά το πούλησε, το 2017, με χασούρα άνω των 2 εκατομμυρίων δολαρίων. Ούτε που τον ένοιαξε βέβαια, καθώς βάσει λίστας του Sportico που δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες, ο Mayweather τοποθετείται στην 6η θέση των πιο καλοπληρωμένων αθλητών όλων των εποχών, με έσοδα 1,2 δις δολαρίων κατά τη διάρκεια της καριέρας του!

Get it on Google Play Download on the App Store