«Στα πράσα» το ανανεωμένο Mitsubishi L200

Aνανεωμένο με όλη την σημασία της λέξης, καθώς -όπως βλέπουμε- το L200 αλλάζει ριζικά πρόσωπο. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Το pick up της Mitsubishi σε πολλές αγορές λανσάρεται ως Triton. Η φρεσκαρισμένη εκδοχή του Triton, λοιπόν, έχει παρουσιαστεί σε αρκετές χώρες – μεταξύ των οποίων και η Σαουδική Αραβία, από όπου προέρχεται η κεντρική φωτογραφία. Σε αυτή παρατηρούμε πως το εμπρός μέρος δεν θυμίζει σε τίποτα το L200 που ξέρουμε, υιοθετώντας την μάσκα «Dynamic Shield» που πρωτογνωρίσαμε στο Eclipse Cross. Τα φωτιστικά σώματα ακολουθούν το φουτουριστικό μοτίβο που ευαγγελίζεται η νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Mitsubishi, μοιραζόμενα πολλά κοινά σημεία με το νέο της crossover, αλλά και το Pajero Sport (δεν εισάγεται στην Ελλάδα). Πώς σχετίζονται με το «δικό» μας pick up όλα αυτά;

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 λτ. 163 PS CVT 4WD

Κρίνοντας από τις κατασκοπευτικές φώτο του ανανεωμένου L200, διαπιστώνουμε πως ενσαρκώνει το facelift του Triton μέχρι κεραίας. Με μια σημαντική διαφορά. Στο L200 τοποθετούνται τα κάθετα φώτα ημέρας στις άκρες του προφυλακτήρα, κατά τα πρότυπα του Eclipse Cross. Κατά τα λοιπά, ο κινητήρας παραμένει ο τουρποντίζελ των 2.4 λίτρων, 180 ίππων και 430 Nm ροπής σε συνδυασμό με το 6αρι χειροκίνητο κιβώτιο. Για το αυτόματο υπάρχουν δυο ενδεχόμενα: είτε θα παραμείνει το κλασικό 5αρι που συναντάμε και σήμερα, ή θα αντικατασταθεί από το νέο 8τάχυτο. Στο ανανεωμένο Triton επιλέχτηκε η δεύτερη οδός, οπότε δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη αν δούμε το ολοκαίνουργιο κιβώτιο στο L200.

Διαβάστε επίσης: Τι ισχύει τελικά για την αγορά αγροτικού;

Eπίσημη ημερομηνία παρουσίασης δεν έχει οριστεί ακόμα, ωστόσο το περιμένουμε κάποια στιγμή στις αρχές του 2019.

Get it on Google Play Download on the App Store