Στη Λάρισα το πρώτο υβριδικό Fiat 500 Hybrid!

Η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε., Επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής Fiat στο Νομό Λάρισας, παρέδωσε το πρώτο υβριδικό Fiat 500 Hybrid στην Ελλάδα!

Δείτε ακόμα: Νέο ηλεκτρικό Fiat 500 με έως 320 χλμ. αυτονομία

Από χθες το πιο προηγμένο Fiat 500, με το νέο υβριδικό σύνολο της μάρκας κυκλοφορεί στους δρόμους της Λάρισας, εντυπωσιάζοντας με το στιλ και την υψηλή του τεχνολογία. Η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε., Επίσημος Διανομέας και Επισκευαστής της Ιταλικής μάρκας στο Νομό Λάρισας παρέδωσε στον τυχερό ιδιοκτήτη το Fiat 500 Hybrid στο εντυπωσιακό χρώμα Powder Pink της πολυτελούς έκδοσης Star.

Δείτε ακόμα: Από 12.800 ευρώ το νέο Fiat 500 Hybrid

Το υβριδικό σύνολο του 500 Hybrid συνδυάζει το νέο βενζινοκινητήρα 1.0 λτ. της οικογένειας FireFly με το ηλεκτρικό σύστημα BSG με συνολική απόδοση 70 ίππους. Το υβριδικό σύστημα βελτιώνει τις επιδόσεις και την επιτάχυνση του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα μειώνει την κατανάλωση καυσίμου έως και 30% και αντίστοιχα τις εκπομπές ρύπων, με αποτέλεσμα το μοντέλο να απαλλάσσεται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

Δείτε ακόμα: Νέα γκάμα Fiat Tipo με τιμές από 12.990 ευρώ

Με το 500 Hybrid η Fiat παρουσιάζει το πλέον πρωτοποριακό υβριδικό σύστημα σε αυτοκίνητο πόλης και η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. είναι ευτυχής που το πρώτο αυτοκίνητο του τύπου στην Ελλάδα κοσμεί με την παρουσία του ήδη τους δρόμους της Λάρισας.

Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε., 5ο χλμ Λαρίσης – Τρικάλων, Λάρισα, Τ.Κ. 41500, τηλ: 2410 852100

Get it on Google Play Download on the App Store