Στο 0,71 ευρώ/λίτρο η βενζίνη στη Θεσσαλονίκη!

Σε εποχές πολύ πριν την κρίση και την προηγούμενη δεκαετία μας γυρνάει ένα βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη, που κοστολογεί την τιμή της αμόλυβδης στο απίστευτο 0,709 ευρώ/λίτρο!

Δείτε ακόμα: Στα 0,24 ευρώ/λίτρο η τιμή της βενζίνης στις Η.Π.Α.!

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες του seleo.gr, το εν λόγω πρατήριο πουλούσε χθες την βενζίνη κάτω του κόστους, καθότι η τιμή διυλιστηρίου βρισκόταν στο 1,24 ευρώ/λίτρο. Η κοστολόγηση είναι τόσο χαμηλή, ώστε η 100άρα βρισκόταν σχεδόν στην τιμή της κανονικής βάσει τιμής διυλιστηρίου (1,299 ευρώ/λίτρο). Ο λόγος που το εν λόγω βενζινάδικο πρακτικά χαρίζει καύσιμα -ειδικά την αμόλυβδη- παραμένει άγνωστος. Κάτι που ελάχιστα απασχολεί τους οδηγούς της συμπρωτεύουσας, καθώς δημιούργησαν τεράστια ουρά ώστε να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους σε τιμές… 2007!

Διαβάστε επίσης: Γνωρίζετε που φουλάρει αυτοκίνητο με 4 ευρώ;

Είναι χαρακτηριστικό πως μία απόδειξη φανερώνει πως το γέμισμα, σε μεγάλο ρεζερβουάρ μάλιστα (61,7 λίτρα έβαλε), κόστισε μόλις 43,74 ευρώ! Δηλαδή δίνεις 50 ευρώ, βάζεις βενζίνη που υπό κανονικές συνθήκες -και τιμές- θα χρειαζόσουν 3 επισκέψεις για να την συμπληρώσεις, και παίρνεις κοντά στα 7 ευρώ ρέστα!

Get it on Google Play Download on the App Store