Στόλισαν πινακίδα STOP στο Αγρίνιο!

Καθείς έχει την δική του άποψη για τους χριστουγεννιάτικούς στολισμούς. Κάποιοι αρκούνται σε ένα απλό δέντρο, άλλοι δεν στολίζουν καθόλου και στον αντίποδα συναντάμε συνανθρώπους μας που διακοσμούν εορταστικά μέχρι και τον φούρνο της κουζίνας. Οι παροικούντες το Αγρίνιο λογικά συγκαταλέγονται στην τελευταία κατηγορία, καθώς αποφάσισαν να μετατρέψουν σε χριστουγεννιάτικο δέντρο μία πινακίδα STOP!

Δείτε ακόμα: «Tσακωμένος» με την ζώνη ασφαλείας ο Έλληνας

Το απίστευτο περιστατικο έλαβε χώρα λίγα χιλιόμετρο έξω από την πρωτεύουσα της Αιτωλοακαρνανίας, στο χωριό Τριαντέικα. Η πινακίδα σήμανσης μετετράπη αμέσως σε αξιοθέατο, με αρκετά μεγάλη μερίδα της τοπικής κοινότητας να αποδοκιμάζει την ενέργεια αυτή τόσο από στιλιστικής άποψης, όσο κυρίως από την μείζονα οπτική της οδικής ασφάλειας.

Διαβάστε επίσης: Επιτρέπεται να «παίζεις» τα φώτα; Τι λέει ο ΚΟΚ;

Ειναι γνωστό εξάλλου το πρόβλημα (ένα από τα πολλά σχετιζόμενα με τις συνθήκες κυκλοφορίας, δηλαδή) με τις πινακίδες που δεν φαίνονται γιατί είναι κρυμμένες πίσω από δέντρα, έχουν ξεβάψει ή καλυφθεί με αυτοκόλλητα και συνθήματα. Στόλισμα μέχρι τώρα δεν είχαμε δει, αλλά όσο ζει κανείς συλλέγει εμπειρίες…

Get it on Google Play Download on the App Store