Θα κάψει καρδιές η Alfa Romeo Giulia GTA Coupe!

Όταν κι AN αποφασίσει η Alfa Romeo να βγάλει την υπέροχη Giulia GTA με coupe αμάξωμα, θα κάψει πολλές καρδιές! Προς το παρόν μπορούμε να ονειρευόμαστε με τις ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες.

Βλέπετε η παρουσίαση της κορυφαίας Alfa Romeo Giulia GTA έδωσε τροφή για εργασία στους ανεξάρτητους σχεδιαστές και έφτιαξαν τις εικόνες που βλέπετε.

Δείτε ακόμα: Νέες Alfa Romeo Giulia GTA και GTAm με 540 ίππους

Για την ακρίβεια ο Ρώσος ανεξάρτητος σχεδιαστής Aksyonov Nikita δημιούργησε δυο εικόνες που απεικονίζουν την Giulia GTA των 540 ίππων, έχοντας αφαιρέσει τις πίσω πόρτες. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εξαιρετικό και ίσως δώσει τροφή για σκέψη στους ανθρώπους της ιταλικής φίρμας να κάνουν πραγματικότητα ένα coupe επιδόσεων, το οποίο θα σταθεί επάξια απέναντι στην BMW M4 και την Mercedes-AMG C 63 Coupe. Το αμάξωμα βρίθει ανθρακονημάτων, όπου στο πίσω τμήμα ξεχωρίζει ο έντονος διαχύτης, με τις απολήξεις των εξατμίσεων να ξεπροβάλλουν από το κέντρο του.

Διαβάστε επίσης: O ηδονικός ήχος της Alfa Romeo Giulia GTAm (+video)

Ουδείς γνωρίζει το κόστος εξέλιξης ενός κουπέ αμαξώματος, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα «φέρει» τα λεφτά του πίσω, δεδομένης της δύσκολης κατηγορίας στην οποία θα εντασσόταν το μοντέλο. Αλήθεια πόσοι από εσάς θα θέλατε να δείτε την Giulia GTA με coupe αμάξωμα; Σίγουρα πολλοί!

Δείτε ακόμα: 0-270 χλμ./ώρα με Alfa Romeo Giulia QV (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store