Τι σχέση έχει το νέο Nissan Qashqai με το Pac-Man; (+video)

Οι άνω των 30 έχουν προλάβει τα «ουφάδικα», όπου η νεολαία κατέθετε περιουσίες κερμάτων στα μηχανήματα ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Σε περίοπτη θέση, το Pac-Man.

Το θρυλικό ανοιγοκλειόμενο κίτρινο στόμα, που καταβρόχθιζε κουκκίδες και κυνηγιόταν με μια σειρά από πολύχρωμα κεφάλια, αποτελεί τον πιο δημοφιλή τίτλο της Namco. Της πασίγνωστης εταιρίας video gaming, που μας έχει προσφέρει -μεταξύ πολλών άλλων- τα Galaga, Ace Driver, Ace Combat και Tekken. Τι σχέση μπορεί να έχουν τα βιντεοπαιχνίδια με τα νέα Nissan Qashqai και X-Trail;

Το Bandai Namco Group συνεργάστηκε με τη Nissan για τη δημιουργία των ηχητικών ειδοποιήσεων, που ακούγονται στην καμπίνα! Οι ήχοι από φλας και αλάρμ, η υπενθύμιση της ζώνης ασφαλείας, καθώς και οι προειδοποιήσεις για ξεχασμένα φώτα και απομάκρυνση του κλειδιού από το αυτοκίνητο, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα μοντέλα της ιαπωνικής φίρμας από τους ανθρώπους της Namco. «Θέλαμε να κάνουμε πιο σαφείς και εύληπτες τις πληροφορίες που δίνει το αυτοκίνητο, μαζί με έναν συναισθηματικό τόνο» μας λέει ο υπεύθυνος για την ακουστική των Nissan, Hiroyuki Suzuki. Και συμπληρώνει: «Στη Namco εξελίσσουν ήχους που απευθύνονται στην αντίληψη των παικτών. Κάτι αντίστοιχο θέλαμε για τα αυτοκίνητά μας, ώστε να καταλαβαίνει κάποιος κατευθείαν τι σημαίνει ο κάθε ήχος, δημιουργώντας παράλληλα μια ηχητική ταυτότητα, αποκλειστική για τη Nissan.»

Προς το παρόν, οι νέοι ήχοι θα χρησιμοποιούνται μόνο στα αμερικανικά Rogue (X-Trail) και Pathfinder, στο ευρωπαϊκό Qashqai και το ιαπωνικό Note.

Get it on Google Play Download on the App Store