Απούλητη Lamborghini Veneno Roadster

H Lamborghini κατασκεύασε την Veneno Roadster σε εξαιρετικά λίγα κομμάτια, μόλις εννιά τον αριθμό! Η εικονιζόμενη είναι η δεύτερη που θα πουληθεί με την τιμή της να μπορεί να φτάσει έως και τα 6 εκατομμύρια ευρώ!

Προφανώς και δεν μιλάμε για μια απλή πώληση, αλλά για δημοπρασία που έγινε στις 5 Φεβρουαρίου, από τον οίκο Sotheby’s., αλλά δεν βρήκε νέο κάτοχο και παραμένει ακόμα απούλητη.

Δείτε ακόμα: Αυτή την περιποίηση αξίζει μια Lamborghini Veneno!

Η συγκεκριμένη Veneno Roadster του 2015 είναι το δεύτερο μοντέλο που κατασκεύασε η ιταλική εταιρεία κι έχει διανύσει μόλις 450 χλμ. Ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας την αγόρασε από τον πρώτο ιδιοκτήτη, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η τιμή κτήσης. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Lamborghini κατασκεύασε μόλις εννέα Veneno Roadster. Έπειτα και στο πλαίσιο του εορτασμού των πεντηκοστών γενεθλίων της μάρκας, δημιουργήθηκαν και τέσσερις Veneno Coupe. Αυτές τις γνωρίσαμε το 2013, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Γυρνώντας στα του αυτοκινήτου, η Veneno Roadster έχει ένα ιδιαίτερο σατέν μαύρο χρώμα, ενώ ξεχωρίζουν οι carbon ενθέσεις και οι πράσινες λεπτομέρειες. Όλο το παρουσιαστικό είναι… απόκοσμο και αναμφίβολα μοναδικό. Στο εσωτερικό την τιμητική του έχει το πράσινο χρώμα, αλλά και τα ανθρακονήματα.

Διαβάστε επίσης: Υπερσπάνια Lamborghini Veneno τα… σπάει στην πίστα! (video)

Η πεμπτουσία της μηχανολογίας κρύβεται όμως κάτω από το μυώδες αμάξωμα της Veneno Roadster. Εκεί υπάρχει ένας πανίσχυρος, 12κύλινδρος κινητήρας 6.5 λίτρων, με ισχύ 750 ίππων οι οποίοι ολοκληρώνουν το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,9 δλ. και η τελική αγγίζει τα 355 χλμ./ώρα! Η πρώτη Lamborghini Veneno Roadster που δημοπρατήθηκε προ πενταμήνου, ανήκε στον αντιπρόεδρο της Ισημερινής Γουινέας.

Δείτε ακόμη: Γνωστός ποδοσφαιριστής διέλυσε τη Lamborghini του

Get it on Google Play Download on the App Store