Γνωστός ποδοσφαιριστής διέλυσε τη Lamborghini του

Άγιο είχε ο διεθνής τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σέρχιο Ρομέρο, o οποίος έκανε σμπαράλια την Lamborghini του. Ο Αργεντινός κίπερ βγήκε αλώβητος από τη σφοδρή σύγκρουση, η οποία κατέστρεψε σχεδόν ολοσχερώς το ιταλικό supercar.

Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο έξω από το προπονητικό κέντρο της αγγλικής ομάδας. Ο Ρομέρο, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, έχασε τον έλεγχο της Lamborghini Gallardo LP 570-4 Superleggera κι εν συνεχεία χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες με μεγάλη σφοδρότητα. H Gallardo καταστράφηκε μεν, όμως τα επίπεδα παθητικής ασφαλείας της διαφύλαξαν στο ακέραιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος το μόνο που έπαθε ήταν σοκ.

Δείτε ακόμα: O Ζιντάν «μαγεύει» με Audi RS 3 Sportback

O παγετός που επικρατούσε φέρεται να ήταν η αιτία που ο πολύ καλός φίλος του Λιονέλ Μέσι έχασε τον έλεγχο, όμως οι αρχές του Μάντσεστερ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο της υπερβολικής ταχύτητας. Δεν θέλει και πολύ να πάει το μυαλό κάποιου εκεί, καθώς ο λευκός «ταύρος» των φωτογραφιών αποδίδει (απέδιδε καλύτερα, πριν βγει ολική) 570 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και 540 Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ., προϊόντα του ατμοσφαιρικού V10 των 5.2 λίτρων. Η Superleggera, όπως δηλώνει το όνομά της («υπερ-ελαφριά») ζυγίζει λιγότερο από την κανονική LP570-4, χάρις στην εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων σε αμάξωμα και εσωτερικό. Τα 1.340 κιλά συνδυάζονται με σύστημα τετρακίνησης και 6τάχυτο ημιαυτόματο κιβώτιο, και με την συνδρομή της ρωμαλέου κινητήρα φτάνουν στα 100 χλμ./ώρα από στάση μέσα σε μόλις 3,2 δλ. (εντυπωσιακός χρόνος για αυτοκίνητο του 2013), ενώ η τελική αγγίζει τα 330 χλμ./ώρα.

Διαβάστε επίσης: Η ρωσική Lamborghini των 14.500 ευρώ! (+videos)

Ο Ρομέρο αγόρασε την εν λόγω Gallardo ως μεταχειρισμένη, το 2017. Πρόλαβε να την χαρεί κοντά στα 3 χρόνια.

Get it on Google Play Download on the App Store