Η ρωσική Lamborghini των 14.500 ευρώ! (+videos)

Έχουμε δει πολλάκις τους Κινέζους να παρουσιάζουν αντιγραφές ευρωπαϊκών μοντέλων, όπως το C60 Hyosow της Huansu, που ουσιαστικά αποτελεί κόπια της Lamborghini Urus. Μπροστά σε αυτό που έφτιαξαν οι Ρώσοι, πάντως, ακόμα και η Κίνα υποκλίνεται.

Το αυτοκίνητο που βλέπουμε στη φώτο και εντός ολίγου στο video, φαίνεται πως είναι μια Lamborghini Gallardo. Το αμάξωμα είναι Gallardo, οι ζάντες επίσης, τα φωτιστικά σώματα, οι αεραγωγοί, ακόμα και το εσωτερικό! Όλα φέρνουν στο ιταλικό supercar. Όμως στην ουσία, δεν είναι! Κάτω από όλη την δεξιοτεχνία και το μεράκι που μπήκε στο αμάξωμα, συναντάμε ένα Mitsubishi Eclipse Spyder 3ης γενιάς. Το ιαπωνικό κάμπριο ήταν τρακαρισμένο και σε ακινησία για 2 χρόνια, όμως το πλαίσιο και τα μηχανικά μέρη διατηρούνταν σε καλή κατάσταση.

Δείτε ακόμα: Πωλείται παρανοϊκό κράμα Mercedes S-Class με φορτηγό! (+video)

Ο κινητήρας είναι ένας 3λιτρος V6, απόδοσης 210 ίππων στις 5.750 σ.α.λ. και 278 Nm ροπής στις 3.750 σ.α.λ., με την ισχύ να φτάνει στους εμπρός τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου 4 σχέσεων. Προφανώς ουδεμία σχέση έχει με τα 560 άλογα στις 8.000 σ.α.λ. και τα 540 Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ. του 5.2 V10, ούτε με τα 3,8 δλ. για το 0-100 χλμ./ώρα ή τα 320 χλμ./ώρα της αυθεντικής Gallardo. Το Eclipse Spyder στα καλά του, ήθελε 8,2 δλ. για τα 100 χλμ./ώρα από στάση και η τελική του ίσα που άγγιζε τα 210 χλμ./ώρα. Όμως με τόσο προσεγμένη εμφάνιση, ενδιαφέρεται πραγματικά κάποιος για το γεγονός πως οι επιδόσεις δεν είναι επιπέδου supercar?

Διαβάστε επίσης: Lada με μοτέρ από Lancia Delta Integrale πωλείται!

Και μόνο ο δείκτης κεφαλογυρίσματος πιστοποιεί την αξία των χρημάτων που δαπανήθηκαν για την περάτωση του project. Τα οποία έφτασαν το 1 εκατομμύριο ρούβλια, με τις μετατροπές να περιλαμβάνουν πλήρη μεταποίηση του εσωτερικού και νέο μηχανισμό αναδίπλωσης της οροφής. Πώς μεταφράζεται σε ευρώ; Μόλις 14.485, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς του Eclipse!

Get it on Google Play Download on the App Store