To γαμήλιο δώρο μισό εκατ. του Μπέκαμ στο γιο του

Αν μερικοί δεν έχουν συνειδητοποιήσει για το πόσο έχουν περάσει τα χρόνια, αρκεί να ρίξουν μια ματιά στο οικογενειακό στάτους του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ο άλλοτε χαφ κλάσης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από μια εποχή που οι «κόκκινοι διάβολοι» ήταν κυρίαρχοι αντί περίγελος της Ευρώπης, πάντρεψε πριν λίγες μέρες τον μεγάλο του γιο. Ο Μπρούκλιν νυμφεύτηκε τη Νικόλα Πελτζ, κόρη του δισεκατομμυριούχου Νέλσον Πελτζ, σε μια γαμήλια δεξίωση που λέγεται ότι στοίχισε πάνω από 3,5 εκατ. δολάρια. Σε ανάλογα «κυβικά» κυμάνθηκε και το δώρο του πατέρα του, που έφτασε τις 500.000 δολάρια.

Ο Μπρούκλιν πήρε από τον Ντέιβιντ μια ολοκαίνουργια Jaguar XK140, αλλά όχι όπως είχε κυκλοφορήσει το μακρινό 1954. Η συγκεκριμένη είναι ηλεκτρική, αποτελώντας μέρος της γκάμας μετατροπών της Lumaz, που ειδικεύεται στην ηλεκτροποίηση κλασικών Jaguar, Aston Martin, Range Rover, Rolls-Royce και γενικότερα βρετανικών αυτοκινήτων. Ο πατέρας Μπέκαμ είναι μέτοχος στην αγγλική εταιρία από τον Ιούνιο του 2021, κατέχοντας το 10%. Το αυτοκίνητο έφερε στην υπερπολυτελή τελετή ο ίδιος, ο Ντέιβιντ, μαζί με τη σύζυγό του Βικτόρια. Στη συνέχεια ο Μπρούκλιν πήρε το τιμόνι, η Νικόλα τη θέση του συνοδηγού, και οι δυο τους έκαναν την πρώτη βόλτα στον έγγαμο βίο.

H ηλεκτρική XK140 φέρει δυο ηλεκτροκινητήρες, παράγοντας συνδυαστικά 380 ίππους και πάνω από 500 Nm ροπής. Τα 100 χλμ./ώρα από στάση έρχονται σε περίπου 5 δλ. και η αυτονομία δύναται να ξεπεράσει τα 400 χιλιόμετρα, χάρις στη μπαταρία των 80 kWh. Οι τιμές στις Η.Π.Α. ξεκινούν από τις 350.000 δολάρια και από ό,τι φαίνεται δεν πτοούν την πλούσια πελατεία της Lumaz, που έχει δημιουργήσει λίστα αναμονής μέχρι το 2024!

Get it on Google Play Download on the App Store