Το γουνάκι της Κιμ Καρντάσιαν στη Lamborghini Urus

Πολλοί celebrities έχουν τα χρήματα για την αγορά ακριβών αυτοκινήτων, πολύ λίγοι έχουν το γούστο να τα υποστηρίξουν. Η Κιμ Καρντάσιαν δεν ανήκει στη μειοψηφία, κάτι που αποδεικνύει η γούνινη Lamborghini Urus της.

Η διάσημη περσόνα της showbiz θέλησε να γιορτάσει/προμοτάρει την έναρξη της συνεργασίας με την εταιρία ένδυσης Skims, χρησιμοποιώντας το ιταλικό υπερ-SUV ως πλατφόρμα μάρκετινγκ. Η Urus ντύθηκε στο ίδιο ύφασμα με το σετάκι της Καρντάσιαν, μέχρι σπιθαμής. Τα μόνα που τη γλίτωσαν ήταν τα φανάρια, για νομικούς λόγους, καθώς ακόμα και οι αεραγωγοί καλύφθηκαν από γούνα! Το πώς ψύχεται ο 4.0 V8 twinturbo βέβαια, άλλο θέμα. Το «καστόρινο» μοτίβο εννοείται συνεχίζεται στην καμπίνα των επιβατών, όπου το τελικό αποτέλεσμα θυμίζει εποχή κουρέματος προβάτων.

Να θυμίσουμε πως κάτω από το «τσίρκο» της Κιμ κρύβεται μια τετρακίνητη κατασκευή 650 ίππων και 850 Nm, που μπορεί να επιταχύνει στα 100 χλμ./ώρα από στάση εντός 3,6 δλ., να φτάσει μέχρι τα 306 χλμ./ώρα στην άσφαλτο και τα 298 χλμ./ώρα στον πάγο, ούσα το ταχύτερο SUV όλων των εποχών. Άσχετα που η συγκεκριμένη δύστυχη θυμίζει το βανάκι από το «Ηλίθιος και πανηλίθιος»

Get it on Google Play Download on the App Store