Το Hyundai i20 «Μεταχειρισμένο αυτοκίνητο της χρονιάς»

Τον τίτλο «Used Car of the Year» κατέκτησε το Hyundai i20 στα βραβεία της βρετανικής εταιρίας FirstCar, έχοντας επίσης βραβευτεί και με το βραβείο «Used Car of the Year έως 10.000 ευρώ».

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Hyundai i30 1.6 λτ. Diesel 115 PS Auto 7 DCT

Ο κ. David Motton, εκδότης του FirstCar, δήλωσε: «Το Hyundai i20 αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή μεταχειρισμένου οχήματος για κάθε καινούργιο οδηγό. Είναι ασφαλές, εύκολο στην οδήγηση και πολύ πρακτικό. Επιπρόσθετα, όποιος αγοράζει το i20 που είναι κάτω των πέντε ετών θα εξακολουθήσει να επωφελείται από το υπόλοιπο της εγγύησης έως την λήξη των πέντε ετών. Αυτό είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για τους πρώτους αγοραστές που προσπαθούν να αποφύγουν πιθανά κόστη από ατυχήματα.»

Το Hyundai i20 προσφέρει από το βασικό του εξοπλισμό σημαντικά συστήματα ασφαλείας, όπως είναι το Hyundai SmartSense που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα συστήματα Αποφυγής Εμπρόσθιας Σύγκρουσης (Forward Collision – Avoidance Assist), Προειδοποίησης Αλλαγής Λωρίδας Κυκλοφορίας (Lane Departure Warning System), Αναγνώρισης Κόπωσης Οδηγού (Driver Attention Warning) και Υποβοήθησης Λειτουργίας Προβολέων (High BeamAssist).

Δείτε ακόμη: Οι Γερμανοί εμπιστεύονται την Hyundai

Ο κ. Michael Stewart, Fleet Director δήλωσε: «Η Hyundai διαθέτει άριστη αξιοπιστία και εκπληκτική αξία. Αν και η Hyundai έχει πλέον αναπτυχθεί συμπεριλαμβάνοντας στην γκάμα της οχήματα κυψελών καυσίμου υδρογόνου, μοντέλα υψηλών επιδόσεων «N» και μια σειρά πλήρως ηλεκτρικών μοντέλων, δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αυτοκίνητα όπως το i20 ποιοτικά, οικονομικά, πρακτικά, διασκεδαστικά και ιδανικά για νέους οδηγούς.»

Get it on Google Play Download on the App Store