Το μοναδικό κάμπριο Tesla Model S προκαλεί σύγχυση

Τα Tesla γενικά έχουν  την τάση να προκαλούν αντιδράσεις. Είτε πρόκειται για ισχυρισμούς του Elon Musk, είτε για προβλήματα αξιοπιστίας, τα αυτοκίνητα που έκαναν trend την ηλεκτροκίνηση δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα. Τη σύγχυση που έχει προκαλέσει το Model S Cabriolet όμως, δεν την έχει δημιουργήσει κανένα!

Ξεκινάμε από τα απλά: κάμπριο Model S δεν κατασκευάζεται! Τουλάχιστον, όχι επίσημα. Υπάρχουν διάφοροι καροσερίστες βέβαια, που θα μπορούσαν να κάνουν τη μετατροπή. Αρκετό «κόψε-ράψε» σε αμάξωμα και πλαίσιο, προσθήκη του ανάλογου μηχανισμού για την οροφή και ενισχύσεις σε κομβικά σημεία του σασί, αλλά θα μπορούσε να γίνει. Το θέμα είναι πως το λευκό Model S Cabriolet, που βλέπουμε στις φωτογραφίες, δεν γνωρίζει κανείς στα σίγουρα αν υπάρχει!

Το αυτοκίνητο εμφανίστηκε στο Twitter των ιδιοκτητών Tesla, στη Μεγάλη Βρετανία. Οι εικόνες φαίνεται να έχουν τραβηχθεί από κάποια αντιπροσωπεία μεταχειρισμένων, απεικονίζοντας το αυτοκίνητο σε 3/4 εμπρός-πίσω και στο εσωτερικό. Ωστόσο, η ομοιότητα που εμφανίζει από κάποιες γωνίες με τη Maserati GranCabrio και το γεγονός πως ουδείς επιβεβαιώνει πως το έχει δει από κοντά, κάνει αρκετούς να πιστεύουν πως πρόκειται για προϊόν photoshop. Εξαιρετικά λεπτομερούς και καλοφτιαγμένου, αλλά photoshop. Αν πρόκειται για ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες πάντως, μιλάμε για αντάξιες βραβείου.

 

Αφήνοντας κατά μέρος το αμάξωμα, μπορούμε να προσέξουμε στο εσωτερικό την λεπτομέρεια με την πορτοκαλί λωρίδα στο ταμπλό. Ξεκινά από το εσωτερικό της στεφάνης του τιμονιού, επεκτείνεται στο ταμπλό κι από κει στις πλαϊνές επενδύσεις, ακολουθώντας μέχρι το σχήμα του πάνελ των ηχείων. Αν αυτό το αυτοκίνητο δεν είναι πραγματικό, τότε έχουμε το πιο πειστικό rendering που έχουμε δει. Αληθινό ή όχι, πώς σας φαίνεται;

Get it on Google Play Download on the App Store