Το νέο Hyundai Sonata ίσως να έχει καυτή έκδοση Ν!

Στην έκθεση της Νέας Υόρκης η Hyundai παρουσίασε το νέο της Sonata. Όμως πέρα από τον ερχομό του νέου μοντέλου, η κορεάτικη φίρμα φαίνεται πως σκοπεύει να επεκτείνει την Ν γκάμα των μοντέλων της προσφέροντας και μια γρήγορη έκδοση του εντυπωσιακού μεσαίου σεντάν της!

Στο πλαίσιο της φαντασμαγορικής έκθεσης της Νέας Υόρκης ο πρόεδρος της Hyundai στις Η.Π.Α. Brian Smith, τόνισε πως η μάρκα ετοιμάζει διάφορες εκδόσεις του νέου Sonata.

Δείτε ακόμη: Ποια είναι τα παγκόσμια μοτέρ του νέου Hyundai Sonata;

Λογικό κι επόμενο λοιπόν η φημολογία να ενταθεί, πως ο πρόεδρος υπονόησε πως η Hyundai θα δημιουργήσει μια Ν έκδοση του Sonata. Η συγκεκριμένη έκδοση εικάζεται ότι θα αποδίδει 275 ίππους (όση και η ισχύς των i30N & Veloster N), από έναν 2,5λιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα.

Διαβάστε επίσης: Nέο compact SUV Hyundai Venue

Για την ιστορία, η Hyundai στην έκθεση παρουσίασε το Sonata αμερικάνικων προδιαγραφών, το οποίο κινείται από έναν κινητήρα 1,6 λίτρων, με ισχύ 180 ίππους και 264 Nm ροπής. Το νέο Hyundai Sonata θα μπει σε παραγωγή αυτόν τον Σεπτέμβριο και θα ξεκινήσει το εμπορικό του λανσάρισμα τον Οκτώβριο.

Get it on Google Play Download on the App Store