Το νέο καμάρι του Floyd Mayweather (+video)

Ο Floyd Mayweather είναι για πολλούς ο κορυφαίος πυγμάχος της εποχής μας και όπως αντιλαμβάνεστε έχει βγάλει πολλά λεφτά από την πυγμαχία. Ακόμη και αν πριν από ένα χρόνο περίπου λεγόταν πως αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, φαίνεται πως η μάχη του με τον Conor McGregor του έφερε αρκετά έσοδα ώστε να αρχίσει πάλι τις σπατάλες.

Δείτε ακόμη: BMW «δραπετεύει» από την δαγκάνα του νόμου (+video)

Ο γνωστός πυγμάχος λοιπόν, ο οποίος έχει στην κατοχή του όχι μία ούτε δύο, αλλά τρεις Bugatti Veyron (σε μία από αυτές ποζάρει και στην εικόνα πιο πάνω) αλλά και πολλά ακόμη πανάκριβα υπεραυτοκίνητα, όπως Ferrari και Koenigsegg αποφάσισε να προσθέσει στη συλλογή του και μία ολοκαίνουργια Rolls-Royce Phantom. Πρόκειται για ένα μοντέλο το οποίο στην… βασική του έκδοση, αν μπορεί να ειπωθεί έτσι, κοστίζει 500.000 ευρώ περίπου, επομένως αντιλαμβάνεστε πως εδώ μιλάμε για αρκετά παραπάνω χρήματα.

Διαβάστε επίσης: Όποιος βιάζεται… παίρνει κλήση! (+video)

Φυσικά, ο Floyd Mayweather ο οποίος έχει ακριβό lifestyle το οποίο αρέσκεται να επιδεικνύει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ανέβασε στο instagram σχετικό video από το νέο του απόκτημα, την ώρα που αυτό αναπαύεται στο γκαράζ του. Δείτε το πιο κάτω.

Get it on Google Play Download on the App Store