Του κατάσχεσαν τη McLaren 600 LT στα πρώτα 10 λεπτά!

Ένας τυχερός – άτυχος οδηγός στο Καναδά, είδε την καινούργια του McLaren 600LT, να φορτώνεται σε γερανό της αστυνομίας μιας και ξεπέρασε (εύκολα κι άνετα) το όριο ταχύτητας του συγκεκριμένου δρόμου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στο Βανκούβερ του Καναδά, όπου ο ιδιοκτήτης της McLaren έφαγε κλήση στα πρώτα 10 λεπτά που είχε στην κατοχή του το βρετανικό supercar.

Δείτε ακόμη: Καλωσορίστε τη νέα McLaren 600LT Spider

Παρότι προσπάθησε να εξηγήσει στους αστυνομικούς που τον σταμάτησαν, ότι το αυτοκίνητο είναι ακόμα με τη ζελατίνα, τα όργανα της τάξεως στο μακρινό Καναδά δεν συγκινήθηκαν και του έριξαν την καμπάνα. Ο οδηγός πήγαινε με 161 χλμ./ώρα, με το όριο του δρόμου να είναι μόλις 90 χλμ./ώρα κι ως εκ τούτου οι αστυνομικοί πέρα από το πρόστιμο των 246,86 ευρώ, κατάσχεσαν την υπέροχη 600LT για μια εβδομάδα. Όμως αν ο Καναδός οδηγός υποτροπιάσει και τον ξαναπιάσουν για ταχύτητα, τότε το αυτοκίνητο θα κατασχεθεί για έως και 60 μέρες, ενώ και το πρόστιμο είναι αρκετά πιο ακριβό, αφού αγγίζει τα 806 ευρώ, χωρίς μάλιστα να υπολογίζεται το κόστος αποθήκευσης.

Διαβάστε επίσης: Νέα McLaren GT: Πολυτελής και ταχύτατη! (+video)

Η καρδιά της McLaren 600LT είναι ο 3.0 λτ. V8 twin-turbo κινητήρας, η δύναμη του οποίου αγγίζει τους 600 ίππους και η ροπή τα 620 Nm. Τη μετάδοση της κίνησης εξασφαλίζει το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη SSG επτά σχέσεων. Οπότε αντιλαμβάνεστε πως όσο και να προάγουμε την ασφαλή και συνετή οδήγηση στο δρόμο, με τέτοιο ιπποφορβείο στο δεξί του πόδι, κάθε οδηγός θα την πάταγε όπως και ο φίλος από το Καναδά.

Get it on Google Play Download on the App Store