Toyota Supra του 1995 χωρίς «πειράγματα»

Η Toyota Supra είναι ένα διαχρονικό αυτοκίνητο που έχουν λατρέψει εκατομμύρια φανατικοί της αυτοκίνησης σε όλο το κόσμο. Δεν είναι τυχαίο πως ακόμα και τόσα χρόνια μετά την κυκλοφορία της 4ης γενιάς Supra οι τιμές διάθεσής της έχουν πάρει την ανιούσα!

Βέβαια, είναι γεγονός πως η πλειοψηφία των Supra αυτής της γενιάς έχουν βελτιωθεί, είτε μηχανικά, είτε εμφανισιακά, με τα εργοστασιακά κομμάτια να είναι ελάχιστα! Ένα από τα λίγα αυτοκίνητα που έχουν παραμείνει όπως ακριβώς βγήκε από τη γραμμή παραγωγής είναι το εικονιζόμενο. Η λευκή Toyota Supra είναι είναι κατασκευής 1995 και διατίθεται προς πώληση από το Bring A Trailer. Σύμφωνα με την περιγραφή της αγγελίας, είχε μόνο έναν ιδιοκτήτη, το οδόμετρό της έχει γράψει 131.000 χλμ., ενώ από το 2003 έως και το 2018 ήταν σε ακινησία.

Εξωτερικά είναι βαμμένη στο χρώμα Super White και «φοράει» τις εργοστασιακές ζάντες των 17 ιντσών, με ελαστικά BFGoodrich G-Force Sport Comp-2, διαστάσεων 235/45 εμπρός και 255/40 πίσω. Εξωτερικά σε κάποια σημεία έχει φύγει το βερνίκι, ενώ στο εσωτερικό οι δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων έχουν φθορές και σίγουρα χρειάζονται αντικατάσταση.

Ο «μαμά» κινητήρας έχει μείνει απείραχτος κατά βάση, μιας και τα μοναδικά κομμάτια που έχουν τοποθετηθεί είναι η σκάστρα της HKS, αλλά και ένα πιο ελεύθερο φίλτρο αέρα κι αυτό της HKS.Αυτό που ανέφερε ο πωλητής της Supra είναι πως στο αυτοκίνητο έχει γίνει ένα γενικό service μιας και ήταν σε ακινησία για 15 συνεχόμενα χρόνια. Έτσι στον 3λιτρο, 6κύλινδρο turbo κινητήρα των 320 ίππων και των 427 Nm ροπής έχει αλλαχτεί ο ιμάντας εκκεντροφόρων, το ψυγείο, ο δίσκος συμπλέκτη, όλες οι τσιμούχες για την αποφυγή τυχόν διαρροών, και πολλά ακόμα!

Σε λίγες ώρες τελειώνει η δημοπρασία και μέχρι αυτή την στιγμή η τιμή της έχει φτάσει τα 66.500 δολάρια (τρέχουσα ισοτιμία 56.351 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store