Τράβαγε selfie ενώ βυθίζονταν στον πάγο (+video)

Το κινητό τηλέφωνο έχει γίνει για πολλούς η προέκταση του χεριού τους και δίχως αυτό δεν μπορούν να κάνουν ούτε δευτερόλεπτο. Όπου να σταθούν και να βρεθούν το έχουν στην παλάμη τους, όταν περπατάνε, αλλά δυστυχώς και όταν οδηγούν. Οι περιπτώσεις που γίνονται συγκρούσεις λόγω κινητού είναι άπειρες, όπως και η άτσαλη οδήγηση, με αλλαγές πορείας χωρίς λόγο και άσκοπα φρεναρίσματα.

Ωστόσο, η κυρία που θα δείτε το… τερμάτισε, αφού ενώ το αυτοκίνητό της είχε βυθιστεί σε παγωμένο ποτάμι, αυτή δεν έχασε την ευκαιρία να τραβήξει μια selfie και προφανώς να την ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άραγε τι να έγραψε; να έβαλε και φατσούλες με χαμόγελα;

Το γεγονός έλαβε χώρα στον Καναδά και συγκεκριμένα στο παγωμένο ποτάμι που βρίσκεται στην Οτάβα. Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η άμυαλη οδηγός τρέχει με το Scion στον πάγο, ο οποίος σε ένα σημείο δεν άντεξε και έσπασε. Έτσι, το μικρό κουπέ άρχισε να βουλιάζει. Κάτοικοι από ένα κοντινό σπίτι έφεραν γρήγορα ένα καγιάκ και κατάφεραν να τη σώσουν, ωστόσο από την αστυνομία δεν γλίτωσε, καθώς της επιβλήθηκε ποινή για επικίνδυνη οδήγηση.

Δείτε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store