Τρεις έφηβοι προκάλεσαν ζημιά 5.500 ευρώ σε Ferrari

Τρεις νέοι που το αίμα τους «βράζει» θέλησαν να αποτυπώσουν την αγριάδα τους σε μια φωτογραφία κι αποφάσισαν να ανέβουν πάνω σε μια Ferrari California!

Ο ιδιοκτήτης της Ferrari California, βγήκε με τους φίλους του και άφησε το πανάκριβο αυτοκίνητο παρκαρισμένο στο σπίτι των γονιών του στο El Paso του Texas.

 Δείτε ακόμα: Ferrari F355 Berlinetta «ξανανιώνει» μετά από 12 χρόνια!

Το πρωί της επόμενης ημέρας, η οικογένειά του τον ενημέρωσε ότι το προηγούμενο βράδυ εντόπισαν έξι με οχτώ νεαρούς γύρω από το αμάξι και τουλάχιστον τους τρεις από αυτούς πάνω σε αυτό, να ποζάρουν για φωτογραφίες. Αμέσως μόλις ολοκλήρωσαν τη φωτογράφηση έγιναν καπνός με τη βοήθεια ενός πράσινου Kia Soul. Ο άτυχος ιδιοκτήτης, συμπλήρωσε αναφορά στην αστυνομία και έπειτα ανέβασε φωτογραφίες της λαβωμένης Ferrari στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε λιγότερο από 24 ώρες έλαβε μήνυμα με link για τα προφίλ των τριών νεαρών και μία εικόνα που τους έδειχνε επί τω έργω. Με τη βοήθεια της αστυνομίας οι έφηβοι εντοπίστηκαν και οι γονείς τους είπαν ότι θα βοηθήσουν στην κάλυψη ενός μέρους του κόστους των ζημιών.

Διαβάστε επίσης: Πιο σπορ Ferrari California T με πακέτο Handling Speciale

«Δουλεύουμε σκληρά, έχουμε καλές δουλειές, είμαστε χρήσιμοι στην κοινωνία για να μπορούμε να έχουμε αυτά που επιθυμούμε, είτε αυτό είναι αυτοκίνητο ή οτιδήποτε άλλο θέλει ο καθένας, όλοι δουλεύουμε σκληρά για να πετύχουμε το στόχο μας» δήλωσε εμφανώς απογοητευμένος και στεναχωρημένος ο ιδιοκτήτης του ιταλικού supercar.

Get it on Google Play Download on the App Store