Ρεκόρ ταχύτητας 402,5 χλμ./ώρα σε δημόσιο δρόμο!

Πολλά και μάλιστα αρκετά από αυτά πολύ παράξενα, είναι τα ρεκόρ που βάζουν κατά καιρούς στο μάτι διάφοροι επιτήδειοι, προκειμένου να τα σπάσουν και να κερδίσουν έτσι δημοσιότητα αλλά και χρήμα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, ο πρωταγωνιστής μας το έκανε όπως λέει ο ίδιος για τη δόξα και μόνο…

Δείτε ακόμη: Έτσι μεταφέρουν τις γυναίκες στην Τουρκία (+video)

Αυτό που έκανε όμως ήταν μάλλον ακραίο και επικίνδυνο τόσο για τον ίδιο όσο και για τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου. Και αυτό γιατί το ρεκόρ του έχει να κάνει με τη μέγιστη ταχύτητα που έχει πιάσει ποτέ αυτοκίνητο σε δημόσιο δρόμο. Και για να το κάνει αυτό, ο κύριος Radim Passer όπως είναι το ονοματεπώνυμό του, πήρε την Bugatti Veyron του και πήγε σε αυτοκινητόδρομο της Γερμανίας, όπου δεν υπάρχει όριο ταχύτητας.

Όμως ο δρόμος δεν ήταν κλειστός και παρά το γεγονός πως όπως λέει ο ίδιος διάλεξε μη εργάσιμη ημέρα και ώρα μη αιχμής αυτό δεν απέκλειε το ατύχημα. Απλώς μείωνε τις πιθανότητες να συμβεί κάτι.

Διαβάστε επίσης: Παιχνίδια στο χώμα με Ferrari ενός εκατομμυρίου ευρώ… (+video)

Ας περάσουμε όμως στο ρεκόρ αυτό καθ’ αυτό, το οποίο τελικά έγινε με ταχύτητα 402,5 χλμ./ώρα. Αυτή δεν ήταν η πρώτη προσπάθεια του Radim Passer, καθώς επιχείρησε αρκετές φορές το εγχείρημα αλλά ποτέ οι συνθήκες δεν ήταν ιδανικές για να φτάσει σε αυτή την ταχύτητα. Τελικά τα κατάφερε και πλέον έδωσε στη δημοσιότητα και το σχετικό video με το κατόρθωμά του.

Get it on Google Play Download on the App Store