Video: Οι πέντε ταχύτερες Porsche όλων των εποχών

Η Porsche συνεχίζει την πολύ επιτυχημένη σειρά επεισοδίων Top 5 και αυτή την φορά μας έχει ετοιμάσει ίσως το καλύτερό της επεισόδιο μέχρι σήμερα. Σε αυτό θα δούμε, σύμφωνα πάντοτε με την ίδια (που προφανώς ξέρει καλύτερα από όλους μας), τις πέντε ταχύτερες, πολιτικές Porsche όλων των εποχών. Με απλά λόγια τα πέντε αυτοκίνητά της που ολοκληρώνουν πιο γρήγορα από τα υπόλοιπα τη μέτρηση 0-100 χλμ./ώρα.

Δείτε ακόμη: Έτσι δουλεύει ο κομπρέσορας (+video)

Και πρόκειται για ένα Top 5 το οποίο πραγματικά κρύβει εκπλήξεις, καθώς ακόμη και η Carrera GT, ένα από τα κορυφαία μοντέλα της γερμανικής μάρκας, τερμάτισε τελευταία στην σχετική λίστα, αφού χρειάζεται 3,9 δευτερόλεπτα για να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid Sport Turismo με 3,4 δευτερόλεπτα για το 0-100 χλμ./ώρα.

Στην τρίτη θέση έχουμε την 911 Turbo S η οποία ολοκληρώνει την διαδικασία σε 2,9 δευτερόλεπτα. Στην δεύτερη θέση φιγουράρει η 911 GT2 RS με μικρή διαφορά ενός δέκατου του δευτερολέπτου από την 911 Turbo S και συνολικό χρόνο 2,8 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε επίσης: Έκθεση σοκ: Πληρώσαμε διπλά λεφτά για… μισούς αυτοκινητόδρομους

Στην υψηλότερη θέση του βάθρου επαναπαύεται η κορυφαία Porsche όλων, η 918 Spyder η οποία ολοκληρώνει το 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 2,6 δευτερόλεπτα. Χρόνος που την καθιστά και ένα από τα ταχύτερα αυτοκίνητα παραγωγής παγκοσμίως. Απολαύστε όμως πιο κάτω στο video που ακολουθεί τα αυτοκίνητα της Porsche να κάνουν το 0-100 χλμ./ώρα στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην κορυφή.

Get it on Google Play Download on the App Store