Virtual tour 360 μοιρών στο μουσείο της Honda

Αυτή την περίοδο που όλοι έχουμε κλειστεί στα σπίτια μας και είμαστε με τις ώρες μπροστά σε μια οθόνη κινητού, υπολογιστή, τηλεόρασης, tablet κ.λπ., είναι μια καλή να κάνουμε και εικονικές περιηγήσεις. Ένα virtual tour 360 μοιρών στο μουσείο Honda Collection Hall, είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείτε πάρα πολλά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες της Honda, καθισμένοι αναπαυτικά σε έναν καναπέ.

Δείτε ακόμα: Όταν ο Senna έστυβε το Honda NSX (+video)

Το Honda Collection Hall είναι ούτως ή άλλως δύσκολο να το επισκεφθείτε και σε κανονικές περιόδους χωρίς να υπάρχει κάποια πανδημία, αφού είναι πολύ μακριά από τη χώρα μας. Συγκεκριμένα βρίσκεται στην Ιαπωνία, στην πίστα Twing Ring Motegi, σχεδόν 134 χλμ. μακριά από το Τόκιο.

Δείτε ακόμα: 5 πράγματα που δεν ξέρατε για το Honda Integra Type R

Το μουσείο χωρίζεται σε τρία επίπεδα: Στο ισόγειο βρίσκεται η υποδοχή, το μαγαζί του μουσείου και βιβλιοθήκη. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες παραγωγής και στο δεύτερο όροφο η συλλογή περιλαμβάνει αγωνιστικά αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Συνολικά, στο μουσείο της Honda στεγάζονται 300 τέλεια διατηρημένα οχήματα, τα οποία αξίζει να τα δείτε, έστω και χωρίς να βρίσκεστε πραγματικά εκεί.

Δείτε ακόμα: Το Honda NSX Type R «ρίχνει» στο καινούργιο! (+video)

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να μεταβείτε το vitrual tour του Honda Collection Hall:

https://www.honda.com/collection-hall-gallery

Get it on Google Play Download on the App Store