Ξεχασμένο Nissan Sunny του 1987 με 38.266 χλμ.

Το αγαπημένο αυτοκίνητο πολλών ελληνικών οικογενειών, το οποίο μεγάλωσε γενιές και στο τιμόνι του έμαθαν πολλοί νέοι να οδηγούν, ήταν το πολύ δημοφιλές Nissan Sunny N13. Τα τέλη του 1980 με αρχές του 1990, το συναρμολογημένο από την ΤΕΟΚΑΡ Sunny, είχε ένα ακόμα λόγο να το νιώθουμε ως «ελληνικό» αυτοκίνητο.

Δείτε ακόμα: Σας έχει λείψει το «ελληνικό» Nissan Sunny;

Σήμερα και μετά από τόσα χρόνια, τα καλοσυντηρημένα Sunny που κυκλοφορούν ακόμα στους δρόμους είναι απειροελάχιστα, όπως και αυτά που πωλούνται στην αγορά των μεταχειρισμένων. Εξαίρεση φαίνεται να αποτελεί το συγκεκριμένο «ξεχασμένο» 5θυρο Nissan Sunny, αφού από το Δεκέμβριο του 1987 έως σήμερα, το οδόμετρό του έχει γράψει μόλις 38.266 χιλιόμετρα.

Δείτε ακόμα: Γνωρίζετε το Nissan Sunny 1.5 Turbo του 1982;

Παράλληλα, όπως μπορούμε να δούμε από τις φωτογραφίες της αγγελίας είναι καλά διατηρημένο, χωρίς να έχει χτυπήματα, γρατσουνιές, ξεθωριασμένο χρώμα ή σκασμένα πλαστικά στο εσωτερικό του. Τώρα ζητά ένα νέο, δεύτερο κάτοχο, έναντι του ποσού των 2.500 ευρώ. Πρόκειται για την έκδοση 1.6 SLX των 73 ίππων, με αυτόματο κιβώτιο 3 ταχυτήτων (0-100 χλμ./ώρα σε 14,5 δλ. και 160 χλμ./ώρα τελική) και με μοναδικό στοιχείο στον εξοπλισμό, το ραδιόφωνο.

Δείτε ακόμα: Crash test μεταξύ νέου και παλιού Nissan Sunny (video)

Get it on Google Play Download on the App Store