«Υποβρύχια» Corvette δεν σταματάει πουθενά (+video)

Ένας… υπερτυχερός στις ΗΠΑ, μπόρεσε να περάσει μέσα από ένα υδάτινο κώλυμα με τη Chevrolet Corvette C8 του, με το αυτοκίνητο εκείνη τη στιγμή να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.  Το νερό μπορεί να δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα και αυτός είναι ο λόγος που πολλοί κάτοχοι συμβατικών αυτοκινήτων τοποθετούν αναπνευστήρα, όταν κινούνται σε βαθιά υδάτινα περάσματα. Κάτι το οποίο δεν έκανε ο τύπος με τη C8, καθώς παρόλο που το νερό έχει καλύψει το καπό και φτάνει έως το ύψος των καθρεπτών, αυτός συνέχισε απερίσπαστος.

Ποτέ δεν θα πρέπει να δοκιμάσετε κάτι παρόμοιο με ό,τι έγινε στις ΗΠΑ, στη Φλόριντα. Η δουλειά αυτού του αυτοκινήτου δεν είναι να περνάει από νερόλακκους, αλλά να γκαζώνει. Κόντρα στα προγνωστικά, η Corvette κατάφερε να περάσει το νερό και αν χρειάζεται να εξηγηθούν οι λόγοι, ένας αφορά το μοτέρ που βρίσκεται πίσω από το καθίσματα. Έτσι, το νερό δυσκολεύεται κάπως να φτάσει στην εισαγωγή. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν ο κινητήρας ήταν τοποθετημένος εμπρός.

Συν τοις άλλοις, το φίλτρο αέρος του αυτοκινήτου είναι κι αυτό πίσω και σε σχετικά μεγάλο ύψος για τα δεδομένα. Ο οδηγός δεν έπρεπε ποτέ να επιχειρήσει να το κάνει αυτό, άλλο που τη γλίτωσε. Απλά στάθηκε τυχερός, ξεκάθαρα πράγματα.

https://www.youtube.com/shorts/TwbSgbMjLeA

Get it on Google Play Download on the App Store