Ετοιμάζεται η επιστροφή του Honda S2000;

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, το Honda S2000 είναι ένα μοντέλο – καψούρα για τους λάτρεις της μάρκας, αλλά και της πισωκίνησης γενικότερα.

Η παύση της παραγωγής του στεναχώρησε αρκετό κόσμο, όμως τα μέχρι τώρα δεδομένα, αποκαλύπτουν πως η Honda σκέφτεται να προχωρήσει στην κατασκευή ενός νέου S2000. Όπως αντιλαμβάνεστε, οι φήμες δίνουν και παίρνουν μιας και οι φανατικοί της μάρκας θέλουν διακαώς να κυκλοφορήσει εκ νέου το θρυλικό S2K. Κάποιες αναφορές έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας κι αναφέρουν πως η Honda δουλεύει εδώ και καιρό πάνω στο project S2000. Βέβαια οι fans κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι την επίσημη επιβεβαίωση για τον ερχομό του μοντέλου. Μέχρι τότε έχουν τα σχέδια ανεξάρτητων σχεδιαστών για να παρηγορούνται, όπως αυτό που σας έχουμε εδώ και προέρχεται από την πένα του Somak Biswas.

Στο εν λόγω σκίτσο, ο καλλιτέχνης φαίνεται να ασπάζεται σχεδιαστικά μοτίβα από την προηγούμενη γενιά, (μακρύ καπό, αιχμηρά φωτιστικά κ.α.), διαθέτοντας όμως κι αρκετά φουτουριστικά στοιχεία. Το εσωτερικό ο σχεδιαστής το έχει οραματιστεί ως τεχνολογικά προηγμένο, μιας κι ενσωματώνει 2 μεγάλες οθόνες στο ταμπλό, τοποθετημένες δίπλα-δίπλα. Η καμπίνα είναι ωστόσο αρκετά μινιμαλιστική, όπως άλλωστε περιμένουμε να είναι από ένα αυτοκίνητο της συγκεκριμένης κατηγορίας.

Σε ότι αφορά το μηχανικό σύνολο, ο Biswas δεν έδειξε να έχει κάποια προτίμηση στις αναφορές του. Εμείς από την άλλη ελπίζουμε να η ισχύς του να πηγάζει από το δυνατό turbo μοτέρ που εξοπλίζει και το Civic Type-R με την ισχύ των 320 ίππων.

 

 

Get it on Google Play Download on the App Store