Ετοιμάζεται το Project Trinity της VW!

H γερμανική μάρκα έχει βάλει στο φουλ τις μηχανές παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων! Αυτή τη φορά μας έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το Project Trinity, το νέο αμιγώς ηλεκτρικό της.

Με την έλευση του Trinity η VW φιλοδοξεί να ηγηθεί της επόμενης γενιάς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, δίνοντας έμφαση στη νέα τεχνολογία ημι-αυτόνομης οδήγησης, θέλοντας παράλληλα να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αγοράζονται τα αυτοκίνητα. Το Project Trinity όπως το «βάφτισε» η VW θα είναι ένα τετράθυρο μοντέλο, με παρόμοιο μέγεθος συγκριτικά με το ID.4, αλλά με πιο κεκλιμένη οροφή και χαμηλότερο συνολικό προφίλ. Αν και δεν πρόκειται να το δούμε έτσι ακριβώς στην παραγωγή, εν τούτοις εντύπωση προκαλεί η γραμμή της οροφής, με τη φωτεινή μπάρα LED, αλλά και τις μικρές προεξοχές, οι οποίες εντείνουν το φουτουριστικό του χαρακτήρα! Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας το Project Trinity θα έχει ένα αμάξωμα που θα «ακροβατεί» μεταξύ των Crossover, των hatchback, αλλά και των sedan αμαξωμάτων. Από εκεί κι έπειτα, αναμένεται να είναι από τα πρώτα αυτοκίνητα παραγωγής που θα «πατήσουν» στη νέα πλατφόρμα Scalable Systems Platform (SSP)!

Το εξαιρετικά εντυπωσιακό είναι πως η Volkswagen θα διαθέτει το νέο ηλεκτρικό της με μια συγκεκριμένη εξοπλιστική γκάμα! Από εκεί κι έπειτα οι υποψήφιοι πελάτες θα μπορούν να «ξεκλειδώνουν» νέες δυνατότητες κι υπηρεσίες μέσω ενημερώσεων του λογισμικού, που θα πραγματοποιούνται over-the-air. Αρχικά το Project Trinity θα προσφέρεται με αυτόνομη τεχνολογία οδήγησης επιπέδου 2, ενώ με συνεχείς ενημερώσεις θα αναβαθμίζεται στο επίπεδο 4. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2026, με τις πρώτες αναφορές για την τιμή του να κάνουν λόγο πως θα κυμαίνεται γύρω στα 35.000 ευρώ, αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς για οποιαδήποτε ασφαλή εκτίμηση.

Get it on Google Play Download on the App Store